Mønstre, Grey og...tanker..

Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
14 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Mit mønster..!

At Grey tydeligvis er sin kone utro med mig, gjorde mig ked af det. Øv. Men samtidig er jeg glad for, at mit hjerte virker. Det føles på en underlig måde rigtig rart, at han har kunne gøre mig så ked af det, for Teak kunne ikke fremkalde den her følelse.
Det er aldrig sjovt at være såret - og det er det heller ikke nu, men følelsen hilser jeg alligevel velkommen. Lider i stilhed, om man vil. Har sat en lydbog på - som jeg ikke behøver at lytte til, blot for at have noget lyd i baggrunden. Oplæserens engelske stemme er total sprød og giver mig en afslappet følelse i kroppen. Jeg hører overhovedet ikke efter historien, med der er alligevel en art trøst i det. Komfort. Det hjælper.

W ligger for mine fødder. Desværre to anfald i dag på vores tur - han bliver træt af stram dressur, 6-7 km hvor man skal høre efter, er åbenbart for meget for ham. Stakkels fyr. Han har sovet siden, håber vi kan komme ud igen lidt senere, vil gerne lige løbe bare lidt, lige se hvad der er i benene i dag. Styrketrænede tidligere. Squats, mavebøjninger og armbøjninger. Jagter velformede skuldre og stærke arme. Kan mærke det hjælper når først det er overstået. Glæder mig til at komme i mål.

Kommunikationsfrekvensen med Grey er gået gevaldigt nedad.. Trækker på skuldrene og planlægger hvordan jeg skal konfrontere ham med hvad jeg ved.. Det bliver en interessant samtale.. Måske..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mønstre, Grey og...tanker.. er publiceret 26/01-2021 10:56 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.