1 år, 3 måneder siden

Køe ånlæ

Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
4 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
Deja vu og ekkoer
Bjørn Langki...
1 måned, 3 dage siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
3 måneder, 21 dage siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Det blev en god weekend, det havde jeg også ventet, men det var vigtigt for mig den også føles godt for min kæreste at møde Annie (Karens datter) Peter Josva og Elias.

Søndag blev døtrene færdige med at finde mindeting her i huset, og ja det føles så godt at nu ved jeg at rodet det er mit.

Søndag kørte vi langsomt mod Als fandt en genvej af små veje det gik godt og var flot men der gik også tanken dumt gennem hovedet af små veje med snefygning, og man faktisk blev lidt i tvivl om vi ville ende med at kører fast. Vi fik en kop kaffe ved Birgit og havde vi valgt motorvejen var vi jo ikke havnet der :-)

Søndag ringede Irene (Karens datter) forvirret, hun var havnet i grøften, der var ikke sket noget med hverken hende eller bil så det var mest forskrækkelse.. hmm jeg oplever en stor kærlighed når hun sidder der fortvivlet og at det er mig hun vælger at ringe til først.. Jeg fik også Kærlighed af Job (barnebarn) i fredags, da de var til frokost, og den store dreng spørger om han må flytte ind her et par dage til sommer.

Mandag arbejde i Odense og lande her i det gule hus. fik også en kop kaffe hos Arne og Susanne, faldt tidligt i søvn.

Tirsdag vågne tidligt arbejde Himmelbjerget og mange opgaver i Aalborg, fik også en hurtig frokost ved Louise (datter) og Christian, og det var bare så hyggeligt. min søster har fødselsdag i dag så valgte også et hurtigt kig til hende. Ville også lige hente lidt smulder brænde hos Nikolaj (søn) og Louise. Det endte med en stor opgave, i 2006 smed jeg en brusekabine ind i skovhuset. og satte den ovenpå afløbet. nu var afløbet så stoppet, og det at nedtage bruskabine ja det er ikke bare lige. vi skar lidt af pynteliste i bunden af brusekaret, og kunne nu få en hånd ind til afløbet. alligevel tog det mig 2 timer og en forrevet hånd at opgive. så tog Nikolaj lige 1/2 time mere, og han fik det skilt af og renset. da det kom ud lavede vi et håndtag så det næste gang sikkert bliver lettere. så kl 22 landede jeg herhjemme ved Rosa og de sidste 40 km på sneglatte veje i nyfaldet sne.

I dag kontorarbejde til at starte med, så må vi se :-)

Jeg har ikke skrevet så meget om min kæreste men det føles så godt med hende ved min side, en favn et kys og en der siger "køe ånlæ" hver gang jeg igen bevæger mig af sneglatte veje og hun bliver bange for jeg ikke kommer hel hjem.

God dag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Køe ånlæ er publiceret 10/02-2021 07:22 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.