Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
De første dage
Michala Esch...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Svampe
Halina Abram...
3 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
8 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
4 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Hej dagbog, - Der var en der i dag takkede mig for min video omkring VR motion. Det er en youtube video jeg har lavet, hvor man ser mig starte med at bruge VR til at komme i form med. man kan se jeg sveder osv..også ser man mig også efter jeg har smidt de 75 kilo..hvor jeg snakker om, at jeg var på blodtryks reducerende piller og hjerte medicin.

Jeg lavede den video af 2 årsager. 1: jeg ville gerne takke dem, som har lavet programmet. 2: jeg ville gerne vise verden, at man kan tabe sig via VR motion.. For jeg har hørt alt for mange folk, der mener at man bare tager på af at spille..men VR er ikke stille siddende spil..Hvilket som minimum bør for dem til at modificere det de siger..Når man viser verden, at der er en anden mulighed end blot gå ture og motionscentre, svømning m.m..en man kan foretage sig i sin egen stue..også koster det ikke en bundegår at komme igang. et stk VR headset, til pt 2600 kr. Det er et godt alternativ, til dem af os, der bare ikke gider gå ud, når man kommer hjem fra arbejde. på med headsettet..igang med træning..brug 30 minutter til en time..som du nu ville bruge på at tage et sted hen, og motionere ellers..

anyway..han takkede mig for video'en og fortalte mig, at han lige havde købt det spil, som jeg brugte til at motionere med..og nu var gået i gang...i en corona tid, som ellers holdt ham væk fra at kunne motionere..

anyway, hvad mere kan man ønske sig :) end som en sommerfugl, at bidrage med noget der kan hjælpe andre..små vinge slag, kan ændre verden..jeg bed ham sprede informationen..så domino effekten kan starte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tak for min video er publiceret 01/04-2021 17:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.