27 dage siden

Er der nogen som kan forstå dette had.

Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
Til min mand fødselsdag her i Svejts var hans tre søstre og vores børn og børnebørn inviteret. Vi havde glædet os til det i lang tid og været forskellige steder for at finde en egnet plads.
Det begyndte under middagen. Børnebørnene var begyndt at tegne og underholde sig et hjørne for sig selv, efter vi havde spist. Den ene af min mands søstre står op og siger til mig, ikke særlig høfligt, at jeg skal sørge for at få ryddet op efter børnene. Jeg vendte mig bare om uden at sige et ord, det var aftalt med hotellet på den måde, de havde givet papir og stifter til børnene.
Søstrene over nattede i samme hotel. Vi havde morgenmad sammen med dem den næste dag. Pludselig siger den samme søster: Inge du er både dum og en masse skænds ord på tysk som jeg ikke så godt kan oversætte. Det havde en hel del at gøre med den kristne tro, de ved alle sammen vi er troende.
Det er ikke første gang hun over falder mig angående dette tema, men det var første gang hun gjorde det over for dem alle sammen.
Jeg skrev et høfligt kort brev til hende, hvor jeg bad hende om at antage mig som jeg var, min mand skrev også under. Stor skandale i hele familien, det var noget jeg havde fundet på. Det sidste nye hun begynder også at bagtale mig over for vores børn. Her tog aktion og bad hende om at lade mig være i fred i fremtiden.
Hun er stærk katolsk, beder til Marie og de døde men læser ikke ordet.
Jeg beskæftiger mig med biblen, men jeg overfalder ikke folk med min tro, derfor forstår jeg ikke dette HAD, ER DER NOGEN SOM KAN FORKLARE DET.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er der nogen som kan forstå dette had. er publiceret 12/04-2021 13:24 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.