Det havde jeg bare IKKE brug for at se!!

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Onsdag eftermiddag. Sad og arbejdede på mit budget med min mor.
Hun skal så se et eller andet dokument fra Tinglysningsretten og jeg finder det til hende, men gør det samtidig klart at jeg ikke har kigget i det, for jeg har ikke lyst til at se hvad der står.

Så!

Hun bladrer det igennem, og jeg kigger med. Der står det.
Teaks navn, som ejer.
Teaks nye dames navn, også som ejer.

Jeg tabte sutten. NØEJ jeg syntes - og synes i øvrigt stadig, at han er en kæmpe idiot. En KÆMPE idiot. Jeg tænker egentlig heller ikke hun er for klog, men det er mindre væsentligt.

Jeg blev sur på Teak og sur på min mor. Jeg havde IKKE brug for at se det der, overhovedet ikke.
Budget-lægningen var heldigvis hurtigt ovre efter det og jeg skrev til Jude.

"Må jeg invitere mig selv?"

Jeg gik rundt om mig selv og talte sekunder. Han så ikke beskeden. Der gik flere minutter. Ingenting. Min veninde ringede. Ævlede løs, brokkede mig, var sur på Teak, sur på min mor, måtte bare have det UD. Besluttede mig få at gå i bad, scrub, skraber og hele balladen. Jude skulle bare have HELE turen, hvis altså bare han svarede og sagde ja!

En anden veninde ringede - og jeg gentog det hele! ØV for en narhat, ham Teak! Men det hjalp at snakke og jeg kan mærke den der overvældende følelse af at være grundlæggende ligeglad med hvad han bruger sit liv på.

Jude svarede, ENDELIG!

"Du kommer bare".

Aldrig har jeg fået tøj på og håret i en elastik, hunden i snor, hårbørsten i lommen og det hele i bilen så hurtigt! Hunden i pasning hos mine forældre og så ellers afsted til Horsens! Knævrede med veninde hele vejen derop, lagde ikke på før jeg parkerede. Det var SÅ godt at snakke. Det går godt med hende, dates osv - så det er spændende at høre om.

Hoppede ud af bilen, ringede på og tog to trappetrin af gangen. Hørte døren klikke åben og løb det sidste stykke op. Glemte ALT om Teak da jeg trådte ind af døren. Duften af Jude er så...fortryllende og beroligende så jeg gik hen til ham i sofaen, lagde mig ned ved ham og lige der, kunne jeg godt have faldet i søvn.

Han lå og så fodbold og jeg slappede lidt af til kampen frem til halvlegen. Han spurgte om vi skulle se en film i stedet for - men jeg prøvede at protestere - han så jo fodbold? Han mente ikke at fodbold var ret vigtigt, så det blev til Rush Hour. Streamingtjeneste ville ikke som han ville, så vi gik i seng i stedet for, og jeg streamede fra min telefon via hans Chromecast. Det er bare smart altså!

Vi lå lidt fra hinanden til at starte med, mest fordi det er nemmest at se fjernsynet på den måde, men der gik ikke længe før jeg blev hevet ind i favnen på ham. Jeg er vild med at ligge der, og lige i går aftes, syntes jeg bare slet ikke at filmen var lang nok. Han snakkede til filmen, en god lang snak. Jeg skal sjældent tisse før jeg lægger mig til at sove, men det skulle jeg i går så gik på toilettet og fik lige børstet tænder ved samme lejlighed. Jeg kan bedst med rene tænder. Jeg kom ind til ham igen og kravlede op over ham. Slukket lys. Han var ikke mange nanosekunder om at smyge sig ind til mig og jeg nød det, krammede ham til mig og det gik op for mig at han havde smidt tøjet.. ALT tøjet.. Uhu! Det var hot, det var lækkert og det fortsatte næste morgen med snak og nøgenhed, helt til han måtte skynde sig ud af døren. Fulgte med og smilede da han spurgte om ikke jeg skulle arbejde den dag. Jeg skulle arbejde, men ikke før min frokostaftale.

And then magic happened. Vi gik ned sammen, ned til bilerne på p-pladsen. Normalt krammer vi bare på gensyn, men han lagde op til et kys her til morgen. På åben gade, og jeg lod det lige blive ekstra blødt.. Jeg blev lidt rørt.. Det går i den rigtige retning, uanset hvordan man vender og drejer det.. Store Bededag har jeg fået fornøjelsen af hans selskab hele dagen, så jeg skal have fundet på noget godt til os..

En idé er ved at forme sig i mit hoved, den skal bare lige modne lidt mere kan jeg mærke.. Det skal ikke være for meget, heller ikke for lidt, men derimod lige tilpas.. Det kommer til at være super vejrafhængigt.. Kan mærke det kommer til at rime på gåtur.. Måske? Må igang med at søge efter de flotte steder i Jylland..

Der er gang i snappen igen her til aften. Super hyggeligt. Vi snakker om hans datter. Hun skal med ud og handle, så han har lavet en indkøbsliste med billeder på. Det er ret godt tænkt.

Havde også besøg af en kollega i dag og det var godt at se ham igen. Når jeg er lidt nede, er det altid godt lige at se ham, til et overordentligt godt boost af selvtilliden.

Alt i alt - jamen så godt det godt. Det var godt at se ham, godt at blive holdt om, krammet på, kysset og bare snakke og slappe af.

Vi snakkede blandt andet om ro. Hvor lækkert det er at man kan være stille i hinandens selskab uden at det bliver mærkeligt. Jeg er vild med det. Han er vild med det. Jeg glæder mig til at se ham igen..OG! Jeg har tænkt mig at trække den så langt ud som muligt.. Ankomme torsdag, bortføre ham fredag, overnatte med ham enten her eller i Horsens til lørdag og så aflevere ham der eller - hvem ved - krydse fingre for at komme med til en fodboldkamp.. Who knows..

Jeg bliver nødt til at fortælle ham, eller give udtryk for, at jeg hænger på, hænger i, hænger ved.. Tempoet er fint, det at han har sit og jeg har mit - det er super godt.. Kollegaen sagde det også i dag.. Det er SÅ tydeligt at jeg blomstrer op ved endelig at have fået min frihed tilbage.. Og Jude begrænser ikke den frihed, det er bare SÅ godt.. Lige nu, er det bare præcis det jeg har brug for..

God aften, nu vil jeg kaste mig hen på min luftmadras, se noget Netflix og måske skrive på lidt erotik..

Roger over ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det havde jeg bare IKKE brug for at se!! er publiceret 22/04-2021 19:37 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.