Den bedste

Juletid
Gittepigen
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Hej Dagbog :) heh, der var endnu en der gav mig ret i min facebook post, omkring religion og race..du ved, hvis religion har noget med race at gøre, hvilken race blev jeg så, da jeg meldte mig ud af folkekirken, fordi jeg ikke kan se noget bevis for en guds eksistens...og da slet ikke nogen af de 3 store. Det sjove er, at jeg ikke kan se hvad de skriver, da jeg blev udelukket af debatten for at stille spørgsmålet :) hehe..af et muslimsk parti, - muslimer, det er dem der forfølger ateister i 13 muslimske lande, - hvor det kan være en dødsdom ikke at tro..

Hvis jeg ikke var så doven ville jeg lave min danske ateist kanal, - for hver gang jeg ser den danske ateist selvskab, ser jeg en omgang bong hoveder, der ikke har styr på deres argumenter..som ikke kan finde ud af, i klare vendinger at forklare hvad der er ateisme og hvad der lægger ud over det.

Det er derfor, ateisterne i USA kalder deres ateisme ofr "Ateisme plus" men de kan i det mindste godt holde de 2 ting adskilt i deres forklaringer. Jeg er ikke Plus typen, - jeg er med Richard Dawkins, hvor de hader ham..blot fordi han ikke er enig med deres plus side..

yep, - så "mødte" jeg også et par gutter igår i et spil...og fik mig et par nye gamer venner...vi sad og grinte så meget, at det var svært at spille seriøst. Det var typer som ligesom mig er rundet af "black adder" - "monthy phyton's life of brian og the holy grail..vi var bare på bølgelængde. En af dem begyndte med et "i have a cunning plan" - aaah, kom det så selvfølgelig fra mig..Black adder...også kunne han hele den efterfølgende sætning uden ad..impressive.

på med musikken... Yuri Boyka - Can't be Touched.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den bedste er publiceret 16/05-2021 19:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.