8 måneder, 8 dage siden

Hvad vil du gøre, når du ikke kan gøre noget?

Tredje Bog started
JesperSB
8 måneder, 21 dage siden
Tanker
Luxuryline
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
1 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
10 måneder, 1 dag siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Hurra!
Halina Abram...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi havde den her fede, timelange snak i går, som jeg har lovet mig selv at jeg ville skrive lidt om - simpelthen for at kunne huske det.

Mange ting kom vi omkring, både ham - men også mig.

Vi snakkede om at fornemme og reagere på irritation.

Det slog mig her til aften, hvordan det var med Teak. Jeg følte jeg skulle stå på hovedet for ham, og fikse alting. Jude kan godt selv bære sin irritation alene. Jeg behøver ikke at fikse det for ham. Det er ikke nødvendigt. Jeg kan sagtens bare blande mig udenom, og lade ham selv komme igennem det.

Han skal ud til sin far i morgen - og han gider ikke. Det er blevet påduttet ham og han er stadig sur på sin far efter sidste besøg. Jeg forstår det godt - han sidder i et hul og vil ikke op derfra - faren altså. Han burde have hjælp, men det kan dælme ikke være nemt i hans situation - syg og deraf handicappet. Bitter - ja tak.

Men men - observationen ovenfor giver mig godt nok en styrke jeg ikke vidste jeg havde. Jeg fik lov at mærke, hvordan det føles at hvile i sig selv - Jude var tydeligvis irriteret og gad ikke rigtig den store snak i dag, så jeg fik hilst af med ham. Jeg er ikke bekymret. Jeg er ikke urolig. Jeg spekulerer ikke rigtig på hvad jeg dog kan gøre for at gøre det nemmere/bedre/lettere for ham - det må han selv bøvle med, så kan jeg arbejde imens. Jo, hvis han bad om det ville jeg da tage derop og byde ind med mit selskab, men nogle gange er det okay bare at være. Vi snakkede netop om hvordan man skal eller kan eller bør reagere, når du ikke nødvendigvis kan gøre noget for at ændre situationen. Det var dælme en god snak. Det kører altså ret godt. Jeg tænker han er småirriteret hele dagen i morgen, men måske det går over i morgen aften. Fredag henter han datteren og det bliver forhåbentlig en god pinse til de to. Jeg håber jeg får lov til at møde hende en dag. Gad godt. Fik en tur på hendes børneværelse forleden. Han læser godnathistorier for hende. De rigtige. Pippi Langstrømpe, Peter Pedal og en masse af de andre gode klassikere. Blev helt nostalgisk.

Åh ja, og så har jeg bedt min far om at komme og hjælpe mig med min whiteboard-tavle. Skal bruge nogle specielle plugs til gipsvæg. Det ejer jeg ikke. Prøvede - men de medfølgende skruer var selvfølgelig ikke stærke nok. Så nu må farmand lige på banen. Jude sagde nogle gode ting om den konstellation, det prøver jeg lige af - for nu.

Ih, jeg er i godt humør.

Og nu trænger jeg til at hilse på min dyne.

Sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad vil du gøre, når du ikke kan gøre noget? er publiceret 19/05-2021 23:58 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.