Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg har fået skiftet min kost over, så den er cuttet for kulhydrater.
Nøej manner, det er bare noget der fungerer! Mindre bøvl, pænere hud er bare nogle af fordelene.

Og så er der det der med at stå ved og holde fast. Det er svært at køre det helt straight - men når jeg træder ved siden af, fordi jeg ikke magter at være hende med de mærkelig vaner, jamen så er det simpelthen så nemt at komme op på hesten igen. Min krop trives - og når jeg skifter og hopper tilbage på sporet, så laver den lige et flush. Alt ryger ud, maven bliver flad og hele min krop ånder et inderligt "aaahhh"... Det er simpelthen den fedeste følelse..

Det har været en vild arbejdsdag indtil videre.. Der er sket mange ting - værst er dog, at jeg er bagud med min ene kunde, fordi jeg arbejder med min anden kunde. De er simpelthen nogle forfærdelige tidsrøvere.. Endnu værre - de er bitre! Ham der styrer konsulenterne lige nu, er en bitter, glat ål!

Jeg er ikke meget for den slags "chefer" eller - kontaktpersoner. Det giver simpelthen så dårligt et samarbejde på sigt, at man ikke ved hvad man kan regne med. Det er dårligt, jeg kommer til at klage. Først skal jeg dog lige have regnet ud, hvem der lander det raid der skal laves lige om lidt, i udlandet. Det giver penge i kassen, på den sprøde måde. På den RIGTIG sprøde måde og jeg vil dælme gerne lande den opgave. Jeg har egentlig ikke tid, men omvendt kan jeg bare arbejde til sommer, når jeg alligevel keder mig bravt.

Jeg er spændt på hvad det ender med..

Snakkede med Jude i går til klokken et. Arbejde, bold - en god snak faktisk. Ville hellere have ligget i hans seng og taget imod ham da han kom hjem, men hvad, dagen er ikke slut endnu og jeg kan stadig nå at finde på løjer.. Trænger til at putte og kramme.. Trænger til at se ham.. Godt nok har vi en halv aftale i weekenden, men hvad pokker, mon ikke jeg kan lande den alligevel..

Jeg er stadig sur på kunden, frustreret over at jeg ikke når mere, men pyt skidt, det går nok alt sammen.. Jeg er lige inde i en god stime, så nu skal der bare tages hul på det næste nederen emne..

Roger over - god eftermiddag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flush.. er publiceret 27/05-2021 14:40 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.