10 dage siden

Hvad droger kan gøre til et menneske.

Mails og tårer
Ace Burridge...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
6 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
5 måneder, 1 dag siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
2 måneder, 11 dage siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
13 dage siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
Så kom vi af med ham som boede cirka to år i vores studie nedenunder.
Han var en vældig flink fyr i hvert fald i begyndelsen. Han havde alvorlige problemer med helbredet, fordi han var blevet forkert behandlet på sygehuset, påstod han. Følgen deraf var, at han måtte sluge en masse medikamenter for hans epilepsi og maveproblemer. Han var på social hjælp og tilbragte en stor del af tiden i studiet.
Når vi spurgte hvad han lavede hele dagen, svarede han, at han per computer prøvede at tjene lidt ekstra, ja han understøttede også børn med
hjemme arbejde. Sådan gik det et godt stykke tid. Vi bankede på døren af og til og serverede ham noget spiseligt. Han åbnede altid kun døren på klem, så vi ikke kunne se ind i værelset. Pludselig blev han meget syg og blev indlagt på psykiatrien. Det var et stort sjok, da vi kikkede ind i værelset sammen med hans bror. Han kom tilbage efter to måneder, men selvfølgelig blev han sagt op. Da de fra socialkontoret ikke havde fundet en plads til ham, tillod vi, at han blev et halvt år til. Følgen deraf studiet må renoveres, loftet væggene og gulvet. Stol, sengen madrassen og tæppet beskadiget. Ja nu, han sagde ikke farvel det gjorde nu heller ingenting.
Vi har prøvet lidt af hvert i livet min mand og jeg, men så grundigt er vi nu aldrig blevet taget ved næsen. Vi har ikke det mindste imod ham, for han er jo syg, men var og er det nødvendigt at behandle sig selv på den måde. Nej bestemt ikke. Den største overraskelse, hans store talent i at lyve. Han kikkede en lige i øjnene og meget overbevisende fortalte sin lyve historie. Han var absolut ikke dum og vidste helt præcist, hvad han skulle sige.
Her i landet arbejder man også med naturlige metoder og medicin. I byen er der en klinik med et team også læger som har gjort det til deres speciale. Jeg lyttede engang til et foredrag i byen. Derefter hentede jeg en stabel brosure, når jeg møder nogen med alvorlige problemer, henviser jeg dertil, og har også oplevet
at nogen er blevet godt hjulpet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad droger kan gøre til et menneske. er publiceret 08/06-2021 14:38 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.