1 måned, 14 dage siden

Endnu en tro er forsvundet

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
6 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
4 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
7 år siden
savføre
Peter
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
2 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg tænker en af grundene til, at jeg ikke længere rigtig søger nogen, er at jeg har mistet troen på, at den kærlighed vi har fået fortalt eksistere, findes. Jeg har troet på den i så mange år, været så ked af at jeg ikke kunne finde den, følt at folk ikke så mig som værdig.. imens jeg vidste at jeg var. Når jeg stykker brikkerne sammen, ser jeg et billede af, noget der ikke er uden betingelser. Jeg tror, at der er en masse andre, der heller aldrig vil finde den, - jeg ved ikke om det er blevet en illusion, eller om det bare altid har været sådan. Det rationelle i mig siger, at det nok altid for de fleste har været en illusion, der mere bunder i hvad man kan bruges til, under et bedrag af følelser. bevars folk forelskes, men vågner til en daglig dag med krav og angst for igen at blive alene, - med mindre man som nogle kvinder altid har et spil i gang, og tænker på en reserve.

Det har betydet, at jeg har swipet nej, til en del kvinder for nyelig, - jeg kan se, at deres profil indikere nogle krav jeg ikke vil opfylde..så derfor, giver jeg dem ingen chancer mere. heh, sidder og lytter til melodien "Sisters of the Night" på tuben..en sætning siger mig en del..."men are easy to acquire, but hard to controle"..hey, you are no longer easy, and you cant be controled..not while i am here. Jeg har lyst til at skrive et digt om det igen..

Jeg leder stadig min star wars guild. Jeg har fundet et par nye folk til den, og folk er glade. så ted's video..kommenterede også. Jeg føler lidt, at jeg som en anden dragon ball z gut, er levelet op på debat området, og nu står ret stærkt. Han kunne godt lide min pointe.. Han snakkede om, at det desværre ikke er forbudt at skære i drenge, og lavede en.."hvordan vil i piger ha det, hvis det var ok at skære i jeres"..så ud over at sige at han nye video var bedre, end den første..fordi den dårlige baggrund var væk, og han ikke længere syntes bundet af et forskrevet tekst..men i stedet så mere ind i kameraet(hvilket gav flere klip, men hellere det, en en gut der bare læser op..så skrev jeg også, at det med pigerne stadig foregår i afrika..så det er ikke forbudt alle steder...det er kun i vesten.

Jeg kom til at tænkte på en af mine bekendte, der for en tid ville skilles fra sin kone. Han følte ikke der var kærlighed, - og det tror jeg stadig ikke han føler, men da han var alene, tror jeg han ensomheden ramte ham..hvilket bragte ham tilbage til hende. I think people are more afraid to be alone, then to admit they dont love have love.. kærligheden som fortalt, er et eventyr.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en tro er forsvundet er publiceret 12/06-2021 22:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.