Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har lige brugt et par timer i selskab med Magnabosco's tube video'er. Jeg kan ikke lade være, der er ikke så meget andet at lave lige nu. Det er fedt at se, hvordan han ved stille og rolig snak, får folk til at evaluere deres tro, og se om de har noget at bygge den på..så en muslim der sagde, at han var blevet ateist. Jeg har set ham en del gange, og føler jeg har slugt det meste på nettet omkring hvordan man gør...Jeg kan ikke huske en dag de sidste mange år, hvor jeg ikke har set en eller anden video omkring argumenterene, - men elsker de mange forskellige måder at gøre det på..jeg har set nogle prøve hinandens metoder...det kan de bare ikke...især de mest kradse, kan ikke slå over på Magbabosco's metode. Jeg tror der er en god værdi i at kunne snakke med folk på flere metoder.

inden det, var jeg for nogle timer før, ovre for at handle. Jeg købte 3 salat blandinger og nogle rom kugler. Rom kuglerne gav jeg til mine forældre, samt 2 af de der salat blandinger..Det er salat, med pasta og kylligekød. Min mor kom som altid over for at kramme mig, og sagde "om jeg vidste hvor meget hun holder af mig" -jaja..hun køber tit noget til mig, så ja..jeg køber også noget til dem engang imellem..købte en større bakke romkugler til dem sidst, og noget andet sidst...åh jo, det var noget særlig kakao mælk..Den solcelle lampe med ild effekt som jeg gav dem, var også gået i stykker for nogle uger siden..så jeg gav dem den anden, som jeg havde købt til mig selv..de får nok alligevel mere glæde af den..også har jeg en anden der også er pæn selv..

i morges tog jeg et hurtigt spil Demeo, et rollespil i VR, hvor man kan vælge imellem 4 figure..så spiller man sammen med 3 andre..og skal klare de monstre der kommer i fællesskab. Jeg er blevet ret god til at analysere situationen, og imponerede de 3 andre, med min spille metode. Jeg føler et eller andet sted, at fordi jeg holder mit hoved i gang så meget som jeg gør, at det er med til at gøre mig mere mental skarp.

Jeg siger ikke at jeg er den bedste, - men mit mål er og har været siden jeg var barn..at jeg gerne ville vide så meget som muligt. Frygt har dog sat sine spor i mig..så vidt jeg kan se, er det derfor jeg ikke har kørekort. Jeg er bange for at fejle, og på dette område ville det være katastrofalt. Ja, jeg ved også, at nogle flere burde være bange for det, så ville der nok være færre uheld.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overforberedt er publiceret 13/06-2021 14:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.