Today's date..

Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
I dag er det d. 15. juni.

Søster fyldte 30 år i går.
Det var hyggeligt.
Hun virkede irriteret.
Jeg skal stadig øve mig i ikke at tage det på mig.

Skrev lidt med smeden i går, frem og tilbage. Frittede ud af ham, at han synes at jeg er "for blød" til ham. Nå da. Ærgerligt. Gider ikke knalde med en der ikke synes om det han har mellem hænderne, heller ikke selvom det bare var for at knalde. Jeg har brug for komplimenter og fysisk berøring. Han var ellers god på det fysiske, med al den viden om kampsport. Fascinerende.

Brandmanden har jeg en date med her klokken. Mulig minigolf. Kan ikke helt finde ud om der overhovedet ER minigolf derude, eller om det er nedlagt. Det må tiden vise. Hunden får lov at blive hjemme, i stedet må bilen får en tur i vaskehallen. Jeg glæder mig til den her date, jeg synes han er sød. Stille og rolig og oprigtigt sød. Han renoverer hus, er brandmand, far og lige om lidt også færdig som massør. Han er fascineret af kroppen og hvad man kan med den - jeg tror det giver nogle spændende snakke i eftermiddag. Der har været lidt snak om sex - men ikke for meget. Jeg har spurgt om han er til sporty eller bløde kvinder. En mellemting var svaret - jeg håber jeg falder indenfor kategorien.

Indtil da, skal jeg lige have baldret noget arbejde af. Ready, set, WORK!

Min kollega har lovet at jeg rykker hurtigt på en opgave. Jeg HADER når andre bestemmer hvor hurtigt jeg skal rykke på ting! Det skal han bare overhovedet ikke blande sig i altså. Det pisser mig af! Godt og grundigt.

I det mindste har daten i dag en bagkant, så jeg kommer hjem igen, og kan arbejde videre. Og det bliver også sådan en dag, hvor der skal arbejdes meget, fordi jeg er langt bagud med flere ting. Sådan må det være. Der er bare ikke timer nok i døgnet.

That's my life.
Shit!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Today's date.. er publiceret 15/06-2021 10:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.