2 måneder, 6 dage siden

Jester går til kamp igen

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
2 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Hvor blev mit af?
roed
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
5 måneder, 25 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
5 måneder, 29 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
6 år siden
Hej dagbog, så får jeg anden vaccine sprøjte på tirsdag.

Damn..jeg har haft gang i debatterne..en af mine gamer venner..er en trumper, konspirations nut! Jeg fandt i løbet af få øjeblikke ud af, at hans sind var lukket for at se på fakta..ligesom religiøse tit er det..så sagde jester noget til mig..Meget af det jester siger, er det jeg har hørt debatører sige..som jeg har lært mit håndværk af...anyway..jester sagde..you cant teach a man what to think! but maybe you can teach him about HOW to think.

Aaaah, det er nok rigtig..så jeg gav mig til at vise ham hvordan logiske fejlslutninger fungere..fordi, på hans FB post angriber han ikke politikerne for deres politik..han angriber personerne...f.eks skriver han ikke biden tager fejl pga sådan og sådan...han skriver i biden har alzheimers og kamala er dum..(suk) det er jo ikke argumenter..også siger han at han går op i politik..men det gør han jo ikke...person angreb er ikke et argument, det får kun folk selv til at se dumme ud.

Så gik hende den religiøse jeg diskutere med igang med..at hvis man tror en religion er dårlig..så er man racist..så den måtte jeg også håndtere igen..med mit spørgsmål..om hvilken race jeg blev, da jeg meldte mig ud af folkekirken..fordi jeg ikke tror, at den gud de tror på findes. Så lavede hun en..hvad kalder du så jøde udryddelsen under 2. Verdenskrig.. et nemt spørgsmål..svaret er - forkert, ond..og mange andre ord..men ikke racisme. Det er klart, at man i 40erne og før nogle steder troede religion var en race(lidt som du lader som om nu)..i og med man forsøgte at måle folks ansigter m.m...men vi ved bedre idag..for noget man kan gå ind og ud af..er ikke en race.

Så skal jeg ned og se på en par briller..i øvrigt..hvis jeg kan finde nogle der passer til mig..jeg tager ikke som det første en syns test..for den er kun gratis hvis man køber brillerne..og jeg vil ikke være stavnsbundet..bliver jeg testet først, har jeg svære ved at forhandle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester går til kamp igen er publiceret 18/07-2021 22:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.