2 måneder, 1 dag siden

Mellowness

Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
..Lige nu, er jeg træt. Jeg har ondt i halsen, min airconditionforkølelse driller, så derfor hoster jeg lidt og det er på godt gammeldags dansk, pænt træls.

I eftermiddag venter undervisning efterfulgt af surprise med min gode veninde. Glæder mig helt vildt. Ved ikke hvad vi skal, og prøver ikke at tænke for meget på det.

Sapio, hmm.. Ikke så meget kommunikation fra ham hverken i går eller i dag, han lægger stories på sin snap, men åbner ikke den jeg har sendt. Han er ude med både søn og datter - måske har han mere end rigeligt at koncentrere sig om og det er det han forsøger at fortælle mig, eller også er den bare død der. Mærkeligt altså. Nå, han svarer sikkert hvis han har lyst. Jeg swiper lidt på Tinder, i ren irritation. Mænd!

--
Klokken er 14. Der er en time tilbage hos kunden og jeg tænker at dampe af lidt før. Smider lige et statement afsted og så kan jeg vist godt pakke sammen og smutte for i dag. Jeg er skrup, hamrende sulten og kommer til at bruge den ekstra tid på lige at finde en sandwhich på vejen derud. Skal tilbage på sporet med kosten, men igen - der er et mønster. Når mit hoved bliver træt, bliver der slækket på de gode takter. Får ikke motioneret, får ikke spist ordentligt og bliver hurtigere træt og uoplagt. Må lige tilbage på sporet.

Der er kommet én snap fra Sapio! Kun én. Jeg ved hvad han laver og man kunne godt (læs: sagtens) argumentere for hvorfor han ikke er på i dag. Det er fint nok. Jeg gider ikke snappe løs til ham, gider ikke være desperat, så kan han vimse rundt med ungerne og gøre sin ting med dem - når han lander senere, kan han jagt mig igen. Jeg kommer ikke til at række ud, mere end jeg allerede har gjort.
--
Nå, 10 minutter, så kan jeg tillade mig at dampe af! Det statement skal lige skrives færdig og SÅ er der dømt weekend til mig altså!

WEEEEEkend..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mellowness er publiceret 23/07-2021 14:19 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.