Folk og deres fejlagtige tanker

Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg smadrede næsten min egen guild, der er ret tavs i den nu..men det var der sådan set også før..men der er en uhyggelig tavshed nu..det er som om, at folk tænker at vi er døden nær..jeg ved ikke om det er fordi folk er skuffede eller bange. Sagen er den, at jeg er skuffet selv..folk er ligeglade, og måske er det bare det..folk er ligeglade med deres kontoer, om de opnår noget..derfor fandt jeg en anden guild til min hovedkonto, en der kan meget mere...som stod med mundvand, for at få fat i en som mig. Nu er jeg så kommet til en større dam..jeg klare mig fint..men jeg har en fornemmelse af, at de tror de er noget..Det er fint nok, hvis man kan sætte handling bag..men hvis folk kun har det i munden så giver jeg ikke fem flade..jeg savner noget..jeg har sat musik over, det hjælper..den slog over på "Nephew - Gå Med Dig" ikke mit valg, den kom efter den sidste..

mine hænder gør ondt..anyway.. idag kom der 3 nye, som skulle hjælpes med chromebooks..en leder kom ned for at hente en til en af dem..så kom vedkommede alligevel ned til mig bagefter..fordi de ikke kunne finde ud af det..hvorfor blander han sig..i stedet for bare at lade mig gøre det som sædvanlig. Anyway, en af dem kom ned med et.."jeg fik at vide, at jeg bare skulle gå ned og smile til dig, så hjælper du" linje idag..som om jeg er modtagelig for den slags..Jeg er kenny, - Jeg er MGTOW mand...i walk my own ways now..your demands have been listened to, and i see Nothing you can offer me, apart from being nr 3 or 4 in your life..and i choose to be nr 1 in mine...anyway, - jeg sagde, at den slags er jeg immun overfor..men at jeg altid hjælper...fik lige lyst til at høre "Va Fangool!"

En anden kom med et..Det der kunne jeg da selv ha gjort, - efter hun var kommet ned for at bede om hjælp..og jeg så vidste hende hvordan man så gjorde det..og et "jeg er da god til det hjemme" - så kom det op i mig..okey, for at være ærlig, så plejer de fleste kvinder være super dårlige til IT, det er ikke et angreb..men det svare til, at jeg kom og sagde til dig, at jeg normalt er okey til natur ting..når man ikke interressere sig for det. Du er bedre til alt muligt andet,..du har svært ved at klare, at der bare er noget du ikke lige ved..men jeg kan erkende, at der er en helvedes masse jeg ikke ved, om en helveds masse jeg ikke interressere mig for..jo, men hun kunne finde ud af, at spille CS go.. (suk, det kræver jo heller ikke noget, - det at kunne spille computer, er ikke det samme som at være god til IT.) så lagde hun ellers en smadret mobil telefon på bordet..også vidste jeg det bare..Ser du, jeg er IT mand..jeg har ALDRIG haft en smadret mobil telefon..ingen af mine telefoner er nogen sinde gået i stykker..og jeg ville ALDRIG rende rundt med en, vis glas er i stykker..ved du hvorfor? - fordi jeg går op i at mit IT virker..

Hjemme ved det gamle, havde min mor sagt det om kvinder på dating..som jeg har sagt, -. min bror var enig..Så var det, at min mor lavede den sædvanlige..for hvis man formaster sig til at kritisere kvinder..så kan det umuligt v ære fordi der er noget galt med nogle af dem...ret mange faktisk..Nej, så må det være fordi man i virkelighed er til mænd..SOOO fucked up are lots of them..rather engage in what i am saying, they go "it cant be,..he must be gay,..to try and negate what i am saying"

jeg siger stadig ikke god morgen..for jeg vågner op i en verden der ikke er god..En verden der er skør, men som ikke selv kan se det! folk der render rundt og tror på alt muligt, eller med en vis arrogance blot fordi de har fået at vide, at de er såååå dejlige..af nogle sørgelige simps..i aint woke.. i am angry,..og kan man sige noget til det?..hvor mange af os, har ikke fået alle mulige eventyr fortalt af fjernsynet, omkring prinser og prinsesser. Romantiske film..Det gjorde mig ked af det..fordi jeg troede det var mig..but its not..

Og i stedet for at forholde sig til det hele, vil folk hellere lukke øjnene..løbe væk, komme med undskyldninger om, at det ikke er alle..So fucking what, - it does not matter..its to many..hvis en er god..men omringet af 9 røvhuller..betyder den ene gode så virkelig noget..eller har du mere travlt med at blokere for de 9 røvhuller..eller mænd kan også være...whataboutism! i dont care..i dont care if someone drikes or does drugs either..det er ligesom ikke emnet..må hellere afslutte med at lytte til..System Of A Down - Toxicity.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk og deres fejlagtige tanker er publiceret 03/08-2021 22:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.