1 år, 2 måneder siden

Min nye roman.

SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
5 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
6 år siden
Det går utroligt langsomt fremad med en fortsættelse af min sidste roman "Min sorte tvilling" med de samme hovedpersoner Mel og Andry, men den skal også kunne læses selvstændigt, og jeg har gjort det svært for mig selv. Men jeg nærmer mig trods alt afslutningen af kapitel 6 og skal til at udskrive det snart. Jeg bliver hele tiden afbrudt af min hverdag, på den ene eller anden måde, og af nyhederne om udviklingen af corona. Jeg forsøger at køre handling og en verdensomspændende virus side om side i manuskriptet, fordi virkeligheden alligevel er så svær at abstrahere fra. Men det er heldigvis ikke den samme virus som corona, for så havde jeg opgivet på forhånd. -
Nu havde jeg planlagt at få skrevet de sidste linjer i kapitel 6 før udskrivning i aften. Må se igen lidt senere. Det er nok det kapitel, jeg har rettet mest i, også fordi nogle konkrete ting skulle sættes på plads med henblik på fortsættelse.
Jeg ved, hvor vigtigt det er (hvad jeg ikke tænkte på i den forrige roman) at få strukturen med. Overblikket, spændvidden og rammen/dispositionen. Nogle steder strammer jeg det op, andre steder løsner jeg lidt. Få steder afbryder jeg med små digte for at vende tilbage til handlingen igen. Jeg vil så gerne gøre det spændende for mig selv at skrive, så de "kedelige nødvendige linjer for at kunne forstå det for andre" er jeg nødt til at finde mig i, og formulere så godt jeg kan.
Har ellers plantet i dag og venter regn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min nye roman. er publiceret 08/08-2021 01:49 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.