Taber mentalitet

Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Hej dagbog, jeg er frustreret over min nye guild. Den jeg leder går det fint med, men den anden. Den anden guild møder en guild der er stærkere end os, og lederen har skrevet vi ikke skal kæmpe..fordi det giver bare den stærkere guild et ego. Så vi har placeret vores bedste, og kæmper ikke..blot for at tabe uden kamp. Det er en æreløs taber mentalitet...møder du din overmand, så kæmp mindst ligeså hårdt som du plejer..det er ikke en skam at tabe over en der er stærkere..det er kun en skam at give op på forhånd..man er kun en taber, hvis man giver op.

I dette spil, kan man ikke ændre reglerne, eller bruge en mere barsk strategi, eller kæmpe beskidt.. Her tæller kun point. Det er forskellen på spil og livet. I spil er der ingen måder hvorpå du kan ændre reglerne..det er der i livet. Begge steder bør man kæmpe imod, med alt hvad man har..også selv om man taber..med alt hvad man har, og hele sit væsen. Så længe man lever, bør man kæmpe og bekæmpe sine modstandere.

F.eks vil jeg kæmpe imod den uvidenhed og ondskab der er religion. Jeg ved jeg taber, men det får mig ikke til at give op!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Taber mentalitet er publiceret 18/09-2021 04:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.