1 måned, 7 dage siden

Glemmer aldrig

Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
5 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev mindet om, hvor jeg er i dag. Det er ikke noget jeg har glemt, men det er heller ikke noget jeg går og tænker over. Da jeg gik udenfor i dag, så jeg en indkøbs kurv, som en eller anden havde taget med hjem, for bare at smide i "hækken". på vej hjemad, så jeg en afdanket dansker, - man kunne se, at problemerne lyste ud af hans krop. Der stod han med en ribbet knallert, og præsenterede den for en indvandre. Det lyste langt væk af dem, at den ikke oprindelig ikke var deres. Jeg havde mine vare med på min cykel, og min indre jesters vrede boblede..jeg kan ikke vide med sikkerhed, sagde jeg til mig selv..men de 2 personer..den ene lignede et alkoholiseret stof vrag..også stod de der med en rippet knallert..det virkede åbenlyst.. i sær på det sted jeg bor.

Jeg ville ønske jeg boede et andet sted, men når man ikke har bil er det perfekt. Desuden har ville min økonomi ikke hænge sammen på lang sigt, hvis jeg boede et dyrere sted. they hide behind you! cant you see that? with out people like you, this would be a ghetto..and they would be forced... out.

havde 2 nye alkohol fri øl med hjem til mine forældre..2 øl med mango og passions smag. Husker at giver de gamle lidt engang imellem..min far ser ud som om, han køre på sidste tandhjul. Jeg drømte om det for nogle dage siden..og jeg ved, det gælder om at se dem imens man kan..for når det bliver for sent..nytter det ikke noget, at kigge op..så kan man kun kigge ned, og evt tage en skovl med..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glemmer aldrig er publiceret 19/09-2021 17:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.