Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg blev mindet om, hvor jeg er i dag. Det er ikke noget jeg har glemt, men det er heller ikke noget jeg går og tænker over. Da jeg gik udenfor i dag, så jeg en indkøbs kurv, som en eller anden havde taget med hjem, for bare at smide i "hækken". på vej hjemad, så jeg en afdanket dansker, - man kunne se, at problemerne lyste ud af hans krop. Der stod han med en ribbet knallert, og præsenterede den for en indvandre. Det lyste langt væk af dem, at den ikke oprindelig ikke var deres. Jeg havde mine vare med på min cykel, og min indre jesters vrede boblede..jeg kan ikke vide med sikkerhed, sagde jeg til mig selv..men de 2 personer..den ene lignede et alkoholiseret stof vrag..også stod de der med en rippet knallert..det virkede åbenlyst.. i sær på det sted jeg bor.

Jeg ville ønske jeg boede et andet sted, men når man ikke har bil er det perfekt. Desuden har ville min økonomi ikke hænge sammen på lang sigt, hvis jeg boede et dyrere sted. they hide behind you! cant you see that? with out people like you, this would be a ghetto..and they would be forced... out.

havde 2 nye alkohol fri øl med hjem til mine forældre..2 øl med mango og passions smag. Husker at giver de gamle lidt engang imellem..min far ser ud som om, han køre på sidste tandhjul. Jeg drømte om det for nogle dage siden..og jeg ved, det gælder om at se dem imens man kan..for når det bliver for sent..nytter det ikke noget, at kigge op..så kan man kun kigge ned, og evt tage en skovl med..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glemmer aldrig er publiceret 19/09-2021 17:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.