savføre
Peter
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Åh gud hvor er jeg træt af det. Startede med en periode med søvnproblemer. Grundet min sygdom, så er det uhyre vigtig at der er rimeligt styr på det. Ellers ender det med at jeg ikke kan hænge sammen, og det påvirker min psyke. Siden er der kommet en kraftig stor forkølelse til, som har svært at slippe. På et tidspunkt hvor jeg ikke sov i et døgn, da min næse løb i stride strømme. Præsterede jeg at bruge 2 pakker Kleenex a 3,2 m2 .Ikke fordi jeg legede den store matematiker ved at tælle og måle dem, med det står på pakken ;-)
På søndag skal en veninde og jeg for første gang prøve at sælge på et indendørs loppemarked. Det er vi meget spændt på. Brugte meget tid i går på at finde det som jeg vil have med. Der kommer nok lidt mere i dag, inden jeg pakker det ned så det er klar til afgang. Håber at jeg her det bedre der.
Den 22/9 var en kollega udsat for en grim ulykke på motorvejen. Der havde i forvejen været et uheld og bilisterne holdt stille. Det havde han ikke regestriget og var kørt direkte op i en holdene lastbil. Han har brækkede ryggen, begge ankler, begge ben og begge håndled. Samt fået noget hoved skade og indvendige skader. Det vides ikke hvordan og hvorledes det kommer til at gå med ham, da han er lagt i kunstig koma. Snakken går på at han havde fået det skidt da han har sukkersyge, og muligvis ikke har fået noget regelmæssig at spise. Det har sygehuset sikkert kunne måle sig frem til. Min teori går på at, han bare havde tænkt på at komme hjem efter en tur til København, og derfor ikke havde spist. Han har aldrig været min kop te, men derfor er det forfærdelig alligevel. Sender tanker til hans kone og børn.

Nå må hellere komme i gang med mine projekter inden jeg falder i søvn. Det har igen - igen været en dum nat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snøft er publiceret 30/09-2021 13:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.