Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hej dagbog, der er ikke rigtig sket noget specielt idag. Det hele har været jævnt kedelig, med få muligheder for at hjælpe. Fik besøg af to fra IT, et par gode gutter der viste mig et nyt printsystem, som vi måske engang kan få installeret.

Jeg griner lidt af de ældre kvinder på dating. De har ikke rigtig fundet ud af, at de for længst har ramt muren, og mænd ikke længere står i kø for at bejle til dem. Så de brokker sig nu over det ene brev de får engang imellem..denne gang var det en gut,,uden billede der havde skrevet til en. Jeg tolker det som om, at de ikke får så mange breve, da de ellers ikke burde brokke sig over et, hvis de får 10 andre.

Women, some think they are a high value forever..heh.
Jeg burde skrive noget på stedet, noget drillende.

Min mor snakkede om, at hun havde set nogle soldater gennemgå nogle hårde prøvelser..og der kun var få tilbage..jeg kunne ikke dy mig for at spørge, hvor mange af dem der var tilbage, som var kvinder...ingen..hvorefter jeg med min mest sarkastiske stemme fik sagt..eii da, de plejer da ellers at være de sejeste..ihverfald efter deres egen mening.

Heh, husker en video med en kvinde der troede hun var sej, så i stedet for at udfordre en anden kvinde til kamp, udfordrede hun en mand..men manden var ligeglad med hendes køn..så kampen endte ikke så godt for hende..når de tror på deres egen hype.

Stak lidt til en igen i en fjæs post..der stadig ikke var kommer med et svar på at bevise at sjæl eller ånd reelt findes. Ærgelig, de kan kun påstå men ikke bevise..og det burde da være let..nævnte ballon eksemplet..fordi folk har en tendens til at svare et disse spørgsmål med en påstand de tror kan udfordre mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen ting er publiceret 05/10-2021 23:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.