Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hej dagbog, - jeg kom naturligvis til at tænke på noget negativt i dag.Som barn blev jeg bidt af en hund, - den hang fast i mit arm, og jeg fik et hul helt ind til knoglen.. Der er ikke så meget at se i dag. Jeg forstod at hunden var syg, og kunne stadigvæk godt lide hunde.

Men hvad nu hvis, at hver eneste hund du mødte i dit liv, endte med at bide dig? ville du så stadig rende rundt og lede efter en god hund? Jeg kiggede lige tilbage på alle mine forhold..holy fuck?! who hurt you?..EVERYONE! Jeg har skrevet om de fleste tror jeg nok..men kom lige i tanke om hende, som besøgte en tidligere kæreste efter hun havde været ved mig..for at forsøge at komme tilbage med ham..han vidste så hvem jeg var..og smed et brev i min postkasse om, hvad hun havde været i gang med.

Men ikke blot det..selv i spil skal man tage sig i agt for dem..De er tit ikke særlig god til spil, men de er gode til at få mænd til at simpe for dem.. En jeg kender, oplevede det for nogle uger siden..han var ved at blive smidt ud, fordi han havde bedt en pige med magt om, hun ikke lige kunne lade være tage hans plads, når hun ikke selv skulle bruge den i det tidsrum. Han havde brug for at snakke med nogen, - og det var mig.. Mit bedste råd var, stik piben ind..du får ikke noget ud af, at snakke med hende..kun flere problemer..snak så lidt du kan med hende..

Jeg forstår ikke, at jeg har søgt og været ked af det over ikke at finde en..når hver eneste har bidt mig.. Men igen, jeg ønsker ikke nogen noget slemt, - det handler blot om dette "walk away, and live your best life" - nogle tænker at hævn handler om alt muligt...men den bedste hævn som jeg ser det..er din succes, og at de ikke længere betyder noget for dig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bidt er publiceret 18/11-2021 14:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.