Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hej dagbog, først er det tankerne på mit spil der holder mig vågen. Så gik jeg ind på fb..det skulle jeg nok ikke ha gjort..min hjælper har ikke Fb. - det er ret klogt tror jeg. Starter du først derinde, og finder dine venner derinde..så kan du ikke forlade det igen..uden at folk undre sig.

Anyway, - så så jeg et indlæg omkring sex and gender.. der er jeg faktisk uenig med dem jeg eller har fået de fleste argumenter fra omkring religion. Hvor nogle har defineret ordet gender til at være noget du føler. Dvs, hvis jeg tog en kjole på og sagde jeg følte mig som en kvinde, såååe.. men sådan fungere det bare ikke.. Jeg afviser derfor den definition, - da folk ville se mig som en mand iført en kjole.. uanset hvor meget jeg råber og skriger om det.. så du kan aldrig blive en kvinde, blot fordi du føler du er det, i verdens øjne..det springende punkt er i stedet.. som jeg ser det..gender er i stedet det verden ser dig som! aka, dit gender er det verden ser dig som.. uanset biologi. AKA, hvis jeg føler mig som en angrebs helikopter.. så kan man ikke forvente at verden vil kalde mig noget, den ikke ser..på samme måde ville jeg overfor verden ikke kunne slippe afsted med at tage en kjole på, og sige at jeg føler mig som kvinde..derfor er jeg det..Nope, den vil stadig se mig som en mand iført kjole. Da mine følelser ikke er nok til at ændre det den ser..og tøjet er heller ikke.. Der til vil jeg også sige, at andre ville kunne ændre verdens opfattelse af dem.. men for mig at se, lægger gender ikke i følelser..men i det verden ser dig som.

Jeg tænker de vil tage det som had imod dem, - men jeg basere intet i følelser. If i dont care about what you feel, its not that i hate you.. følelser kan bare ikke bruges til at måle virkeligheden. Du kan se noget andet i spejlet end de vi andre ser..og hvis verden ser noget andet, så er det ikke dine følelser der har ret.. - aka f.eks folk med anoreksi, har jeg fået fortalt ser noget andet i spejlet..end de virkelighed vi andre ser.

På samme måde hvis jeg gik ind i et hus, og jeg så noget som ingen andre ser.,så ville jeg ikke tænke, at det jeg troede jeg så var rigtig..men at jeg tog fejl i hvad jeg ser...da verden omkring mig ikke ser det jeg ser på det visuelle plan.

Det næste er altid, at dem der ser anderledes på det..så bruger andre ord som deres våben.. de kalder det at mene noget andet for en fobi.. Det ords definition afviser jeg også..de kan prøve at tage et ord og lave det til noget andet.. Men nogle ord er ladet fra starten, og lade sig ikke omdefinere når man påpeger det..selv om man gerne vil bruge dets oprindelige ladning imod folk. Fobi handler om angst, og der er vist ikke mange der er angste.. peger man på det, siger de gerne..at de har omdefineret ordet.. denne omdefinering er den jeg afviser. Da deres definition virker som en slags Schrödingers cat. Der både indeholder angst og ikke angst på samme tid..da det virker som en skjult anklage om angst.. grundet den kendte definition af fobi.

og alt dette, fik mig til at tænke..om jeg kunne skrive en sang. Jeg har nogle vendinger jeg godt vil bruge i den, men jeg ved ikke om det er nok til at få den lavet...altså, - det der nu holder mig oppe er disse vendinger "dont like me, bite me" - og "i dont pander to anyone" et rap,..et rap i bedste eminem stil. Den sidste sætning ved jeg bare ikke hvordan jeg kan få til at rime..om den skal splittes, - så den i stedet ender på "pander" altså, jeg lefler ikke for nogen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan ikke sove er publiceret 28/11-2021 03:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.