7 måneder, 12 dage siden

Kærlighedshalløjsa

Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
6 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
10 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
2 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
5 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Hej Fyldepennen.

Indledsningsvist har jeg det faktisk ganske godt nu. Min depression er begyndt at blive lidt opløftet. Men hold nu kæft, hvor er jeg forvirret (og frustreret!) foreløbigt. Jeg skriver dette dagbogsindslag, mens jeg befinder i en emotionel tilstand, så det skal I lige være forberedt på.

Jeg forstår vitterligt ikke det her kærlighedsunivers. Måske er det ikke en dårlig ting. Selvfølgelig ligger forventningen ikke på, at jeg som 18-årig skal have forstand på det. Men så alligevel. Jeg synes bare, at samfundsforventningerne konstant forpiner mig. Måske er jeg ganske normalvægtig, men samfundspresset gør mig svært overvægtig, og det er ikke sundt.

Jeg går netop med den forestilling, at jeg skal opnå en vis rigdom, status, rank og selvtillid, før en kvinde begynder at vise interesse i mig, og den distance er flere lysår.

Men det nægter jeg. Ikke at jeg ikke vil forbedre mig selv, for det vil jeg og gør jeg. Men det er udelukkende for mig selv! Alle andre rager mig ikke en høstblomst. Jeg bryder mig overhovedet ikke om statusmennesker og overfladiske tumper. Jeg har ingen interesse i den slags folk, uanset hvor attraktive de er - i hvert fald når det gælder forhold. De er ikke i mit interessefelt, overhovedet.

Jeg læste for nyligt om tilknytningstyper, hvor jeg tydeligvis opfylder kravende for den ængstelige. Den gode nyhed var dog, at den kunne ændres. Selv, hvis det ikke var tilfældet, ville jeg ihærdigt forsøge. Men det forklarer en del, heriblandt min kærlighedslængsel og -hunger.

Det her skal dog ikke blive ét stort brokindslag. Er det uretfærdigt, den position, jeg på nuværende tidspunkt befinder mig i? Ja. Men er retfærdighed et af livets vilkår? Nej.

Så kommer der en indskydelse, der siger, at jeg bare skal være bedøvende ligeglad med kærlighed og piger lige nu. At piger bare er manipulerende, uautentiske. At al den bekymring og intense higen og søgen efter facittet til kærlighed er tanke- og energispild. Jeg tør vædde med, at der ligger noget sandhed i det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærlighedshalløjsa er publiceret 08/01-2022 18:18 af Görkem Acar (grkemacar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.