Ny dag truer

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Hej dagbog, 3:42 jeg er nu i toilet scenen fra dum og dummere. Min mave rumler, af en eller anden grund skal jeg nu konstant derud. Ooh..det er ikke godt..for jeg kan mærke nyrestenen er begyndt at brokke sig.

Har jeg spist et eller andet, eller er jeg ramt af et eller andet. Jeg kan mærke, at min mave arbejder så meget, at det kan blive svært at sove mere lige nu. Selv om jeg er træt.

Jeg vender tilbage til dig i løbet af dagen..for jeg begyndte selvfølge en debat. En skrev han var anti feminist, en anden skrev så til ham, om han havde fortalt sin mor og søster det, og at han var et...du ved nok. Så jeg svarede, ham der kalde den andet for et.. du ved nok. Om han havde spurgt ham om, hvad en anti feminist var. Det ville være godt at få defineret, måske var den feminisme han er anti til, også noget den anden kunne være anti til, men bare ikke så som en del af at være feminist.

En kvinde dræbte sine 3 drenge børn, af frygt for at de ville vokse op til at skade kvinder..og kvinder har kommenteret på dette, at det var godt..for der er brug for færre mænd. Måske er det en del, den ene regner med..og den anden ikke gør. Uden forklaringer, er det lidt svært.

Anyway, jeg skrev det jeg plejer..omkring flere mænd dør på arbejdet, har de farligste jobs, flest selvmord, flest hjemløse.. aka flest på bunden af samfundet. At medierne ikke tager fat i de ting, eller når mænd er udsat for vold, chikane eller stalking. At det var fint, at der blev lyttet til kvinderne, men at det samme ikke gjalt mændene. Medierne er ligeglade.

Han svarede, at feministerne også var kede af af, at miste deres mænd..så min modsætning gav ikke mening.. jeg svarede hvilke modsætning? Den eneste modsætning jeg skrev, er den omkring medierne.. selvfølgelig er langt de fleste kvinder der mister deres sønner og mænd på tragisk vis kede af det..men det ændre ikke på medie billedet.

Mænd styre ikke hele verden..nogle mænd styre noget, langt de fleste gør ikke.

Derfor er jeg heller ikke feminist, men jeg er heller ikke anti..som jeg ser det,..så er der nok der taler kvindernes sag..og få der taler mændenes sag..der er ikke brug for flere feminister..deres sag bliver talt. Så jeg bruger ligeså meget tid på feministiske sager, som jeg høre feminister tale om mænds sager..dvs ingen...som sagt, det er ikke nødvendig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ny dag truer er publiceret 23/01-2022 04:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.