Time out

Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Så er det på den her tid på året hvor jeg melder mig ud. Lige nu skal jeg helst have 10 timers søvn for at fungere, men jeg kender turen. Så længe at det "kun" er søvnen der driller, så går det nok. Ofte er det når jeg har været presset eller haft meget at tænke på, der er udløsende. Synes ikke at der har været noget af disse på det sidste. Jeg kan godt være lidt irriteret over det, men det får jeg ikke noget ud af. Er bare glad og taknemlig for at have Claus til at tage over.

Lige præcis i disse timer, minutter og sekunder er min nye bil ved at blive produceret på fabrikken. Claus var her til formiddag ude ved Mercedes og talte med sælgeren. Han kunne i hans system se, at på det tidspunkt var karosseriet færdig, og den var på vej til videre montering. Jeg glæder mig helt vildt. Det gør jeg hver gang jeg får ny bil. Bare det at man selv har "samlet" den og får den som man gerne vil have - sådan næsten da. Der er en lille hage ved det, da de lygter jeg gerne vil have mangler en chip, som ligger i en container et eller andet sted i verden. Når den engang kommer frem i lyset, så vil en eftermontering af denne koste 35.000 kr. Det springer jeg lige over. Jeg havde også bestilt med memory sæder - hvilket heller ikke kan lade sig gøre. Men skidt det vænner vi os nok til. Vi tager den gamle ind privat og skrotter Obelen-hvilket hele tiden har været meningen. Vi (Obelen og jeg) er ikke de bedste venner. Specielt gearene ligger utrolig tæt og den hoster fremad som en køreelev der er ude og køre for første gang. Men hva - så er så er glæden ved den nye (gamle) større.

Har fået ordre om at styr på mit krejlerrum, så der er jeg i fuld gang med. Vi skal have tømt loftet pga. nyt tag til foråret. Håber at vi lige kan klemme ny indkørsel ind bagefter.

Juleaften fik vi den gode nyhed at der kommer endnu et barnebarn til sommer, og den anden dag fik vi en mundtlig invitation til bryllup til maj. Så er der endnu mere at glæde sig til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Time out er publiceret 24/01-2022 15:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.