4 måneder, 12 dage siden

Verden er imod mig, fordi jeg ikke gider verden

Positivitet?
Luna Mø
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
7
Halina Abram...
4 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 2 måneder siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
Hej Fyldepennen.

Jeg nyder aleneheden med Charles Mansons beundringsværdige musik, mens livet bare er ugideligt for mit vedkommende. Ikke ugideligt som i jeg er suicidal - næ nej. Jeg gider bare ikke noget eller nogen lige foreløbigt ud over mig selv. Jeg har givet verden nogle velfortjente fuckfingre og vendt ryggen til den.

Jeg har taget en velfortjent pause fra SoMe-verden her i aftes, som kommer til at vare i et par dage. Alle de personer, som har forkastet den opmærksomhed, jeg har forsøgt at give i den længste tid. Når man stopper med at give folk den opmærksomhed, indser man, hvor lige-fucking-gyldig man er, og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. I sidste ende er alle mine venner og bekendte ligeglade med mig. Jeg er den eneste, der tænker på mig. Vi går og bekymrer os så meget over, hvad folk tænker om os. Men i 30'erne indser vi, hvor ligeglade folk i virkeligheden er. I 40'erne indser vi, folk aldrig nogensinde har givet én eneste fuck.

Jeg har lært, at opmærksomhed ALDRIG skal være gratis. Man skal gøre sig fortjent til det. Ellers bliver du friendzoned, udnyttet og anset som mindreværdig. Jeg arbejder intenst på at undslippe min overafhængighed af andre, for overafhængig opererer netop under den præmis, at ens opmærksomhed er gratis. Det er den ikke! For folk kunne aldrig finde på at imitere det selv.

Jeg føler bare, at jeg aldrig nogensinde har haft venner, men at det blot har været en illusion, og det gør mig særdeles bedrøvet. Hvad er meningen med det hele, egentlig? Vi lever i en massepsykose, hvor de, som fremstår gale, rent faktisk er de fornuftige. Jeg ser jævnaldrende spilde timevis af deres hverdag på TikTok. Det er et yderst deprimerende syn. TikTok er en sygdom, og alle vores børn er inficerede. I frikvartererne er jeg omringet af asociale skærmzombier. Det er SoMe-ejerne, der har verdensmagten nu.

Jeg føler, at kærlighed er en meningsløs bestræbelse i dagens verden. Alle er ens. Alle er overfladiske. Hvis du tror, du er speciel for en pige, tager du fejl; du er blot én ud af de 20 drenge, der kan give hende opmærksomhed, og det forholder sig nøjagtig på samme måde med os drenge. Man kommer ingen vegne med sandhed. Det hele er manipulation og løgne for at opnå status. Hvorend du går hen støder du på en kvinde, der har flere krav, end hun har kvaliteter. Dating er som et jobinterview. Folk snakker om at have en autentisk partner, men autenticitet har ingen betydning længere. Det hele handler om at manipulere. Manipulere for at komme i bukserne på en. Manipulere for opmærksomhed. Manipulere for status. Manipulere for at opnå sikkerhed hos en velhavende mand/kvinde, der knokler 80 timer om ugen. Manipulere, manipulere, manipulere.

Jeg gider bare ikke at jage kvinder mere. Jeg gider ikke kvinder generelt. Min erfaring er, at du bliver udnyttet og mentalt ødelagt. Jeg møder en ny, som jeg tror udskiller sig fra de andre, men i sidste ende er alle identiske. Så vil jeg hellere have den skæbne, jeg har frygtet i den længste tid; at dø alene. Den eneste jeg gider er mig selv nu. Hvis folk vil mig, må de komme til mig, for jeg skal dæleme ikke udnyttes af flere kvinder.

Jeg elsker at være en outliner.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verden er imod mig, fordi jeg ikke gider verden er publiceret 18/02-2022 01:12 af Görkem Acar (grkemacar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.