Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 6 måneder siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
10 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Pause
Hanna Fink (...
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
4 måneder, 25 dage siden
Hej dagbog, - jeg nåede ikke noget i den her ferie, ud over nogle spille mål. Jeg har sovet længe et par dage, - det har været rart. Jeg ændrede lige min dating profil igen, - der var et punkt mere, som jeg ville ha på. Du ved, jeg har opgivet det at finde en. fik skrevet på, at vedkommende sikkert siger, at vedkommende søger efter noget seriøst, - alligevel er vedkommende ikke seriøs nok, til at skrive først selv.

I det mindste har jeg musikken til at holde mig ved selskab. "Not dark yet" af Bob Dylan.

Hvor ville jeg ønske, at jeg havde den styrke jeg har i dag, da jeg var ung. Håbet var vist en af de blokeringer jeg havde, - det har jeg fået udraderet. Håbet er et hamsterhjul, - drop det, stig ned.. og kom videre med noget andet.
Jeg var ovre for at handle, - vedkommende bag kassen lignede en pige, - men man kunne høre på stemmen, at det var en ung fyr. Vedkommende lignede dog en pige. Ansigtet, og med en lang hestehale der var bundet sammen med en elastik. Den sædvanlige "ha en god dag" kom selvfølgelig. Jeg plejer altid at sige "lige over" men plejer at mene "go f... yourself" hader standard fraser, - der bliver kørt af 500 gang hver dag,.. næste, næste, næste.. "god dag" - men hvad du siger, - og sig kun hvad du mener. Enhver digter burde råbe YES! hvis ellers de havde sproget kært, som jeg har det. Jeg frygter ikke så meget nye ord, - som jeg frygter samtaler der ikke længere indeholder liv og mening.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag tilbage er publiceret 19/02-2022 21:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.