4 måneder, 1 dag siden

Fra drøm

Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
14 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
8 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
3 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
5 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg havde en dårlig drøm i nat. Jeg drømte, at jeg var tilbage på mit gamle barndoms værelse, at det var nat og at jeg skulle sove. I mine drømme er mit barndoms værelse altid fyldt med spøgelser. Når jeg siger spøgelser er det ikke bare et par, nej.. det er fyldt med spøgelser. Jeg tænker hver eneste af dem, er en smerte jeg har begravet.. Jeg tænker det er sådan noget, spøgelset repræsentere i mit hoved. Jeg tænker det er det, fordi jeg også engang drømte at jeg var spøgelses jæger, og det var jeg i en tid, hvor jeg var konfronterende på den slags. I min drøm, endte jeg dog med at blive flyttet til et større værelse med en dobbelt seng. Der var jeg så alene, men stedet havde også en ret uhyggelig stemning, selv om jeg ikke så nogen spøgelser. Så vågnede jeg.

Jeg vågnede til en kæmpe skuffelse. Jeg havde regnet med at vinde i mit spil idag, og få en god payout.. men nej, - jeg klarede alt der værste.. men ikke den sidste lille ting..og det gjorde at jeg tabte alt.

Det ender nok med 2 tabte spil idag. Mig som havde regnet med, at jeg ville vinde..

glemte at der var en Ted video :) yay, han er altid god underholdning. Denne gang har han vist fået fat i en gruppe unge mormoner. Han prøver at lære dem at tænke logisk, - held og lykke med det, for det kan ikke lade sig gøre.. hvis de var logiske, ville de ikke være religiøse, og det er ikke noget man kan hamre ind i folk i løbet af en debat.

17:40 er færdig med ted videoen. Han svare tit på det jeg kommentere. Denne gang spurgte han sine seere, om vi tror han kom igennem til dem. Mit svar er.. nej, det meste man kan håbe på, er at man får plantet et frø. Et frø der igennem flere samtaler vil kunne spire. Problemet so jeg ser det er, at det sludder hjernen er blevet marineret i, i længere tid.. vil den kræve længere tid, at få sig vænnet af med igen. Hvis jeg var lige så negativ som house md, ville jeg sige, at hvis religiøse kunne tænke rationelt over det, så ville de ikke være religiøse. Det gode ved dem i videoen var, at de ikke var bange for at snakke om det, - måske fordi de var trygge i deres tro. Jeg ved det ikke, men de blev ikke vrede da deres tro blev udfordret..man kunne godt se, at det ikke var jv'ere. De prædiker kun, og kan ikke få sig selv til at lytte..nærmest som om de holder sig for ørene imens..

19:33 - Jeg fik nogle nyheder i dag der var dårlige. Jeg er lidt ked af det, og det plager mig i mine tanker. Jeg kunne godt bruge at holde fri fra mine tanker lige nu. Mit logiske selv ved godt, at det snart vil ske. Det er som om, at mine følelser strømmer ud af et glas, og jeg prøver på at stoppe dem tilbage i glasset og lukke låget. Det bedste jeg kan gøre, for at få ro, er at kontrollere mine følelser, og ikke begå den fejl som så mange andre gør..at lade sig kontrollere af dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra drøm er publiceret 16/04-2022 17:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.