1 år, 11 måneder siden

Bare IT

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Hej dagbog, - jeg var nede for at se, om jeg kunne få en computer til at virke med noget film. Den ville bare ikke afspille, - tænker om jeg evt skal gendanne computeren.

Ind kommer en del elever, - alle drenge. Det er en drenge gruppe,.. små drenge. Den forstyrrende masse, der ikke kan sidde stille. En af de drenge siger, at hans problem er, at de kvindelige lærere altid tager pigerne..når der er spørgsmål der skal besvares.. og at der er få mandlige lærere. Jeg tænkte, holy fuck.. den slags små børn.. har de det hjemmefra, eller er det noget de selv har set? og hvad er deres egen rolle i det? hvis det er rigtig, kan det være, at lærerne er blevet vandt til at se på dem, på en måde.. der virkelig gør, at det er rigtig. Jeg er kun IT, men mit navn blev nævnt.. en af ungerne troede, at de kunne få mig som vikar. En nævnte alle mandlige lærere på skolen.. det var ikke mange.

lad mig sige det sådan, - Jeg har set hvordan mænd er blevet behandlet i verden.. som noget der kan smides væk. Det er langt fra alle, der er uskyldige.. men som jeg har sagt før.. Det bedste man kan gøre er, at kontrollere sine følelser.. Ja, det kan være svært, når man bliver udsat for noget uretfærdigt,- eller dolket af en man ellers holdte af.. men det er i de momenter, man skal tage sine følelser...pakke dem sammen, smile.. og sige farvel til denne person.. og man skal ikke gøre det for hende, der har angrebet en.. man skal gøre det for sig selv. Farvel :) i dette lille ord lægger der en magt, hvis man viser at man mener det.

Ja, jeg har kritiseret kvinder, - "all the best women are married" Men jeg er ikke i nogen gruppe.. Jeg er Mgtow, - jeg går mine egne veje.. uden at ville ha noget med en kvinde at gøre.. og er anti voldelig. Dette handler mest af alt om, at se livet anderledes end at succes er at blive gift og få børn.. men i stedet, at succes er det du gør livet til, og at det kan være noget helt andet. Det som man har lyst til, og den eneste man skal lytte til, er en selv.

åh ja, endnu en kvinder søgte om at blive venner med mig på FB, - suk, de ser mig som en eller anden venlig fyr. problemet er, at man ikke skal forveksle min venlighed, med at jeg ikke har en vilje.. og at jeg ikke er klar til at gå angribe folks "hellige" meninger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare IT er publiceret 06/05-2022 16:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.