1 måned, 13 dage siden

Sikkert dårlige nyheder

Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
11 måneder, 28 dage siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Fremtiden er nu...
Bjørn Langki...
3 måneder, 15 dage siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
6 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
5 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Skæve og underlige ting
Søren Sørens...
2 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg forventer dårlige nyheder i dag, - eftersom jeg ikke har fået besked om gode nyheder, - det tænker jeg betyder, at de vil sige de dårlige face to face. Det hader jeg, - min følelser får min mors egne følelser til at bryde frem. Jeg kan bedre styre mine følelser, når jeg har hørt det.. og fået tid til at begrave det.

Den anden pedel kom til mig i dag, og sagde,,. "hvad fanden, er du venstre håndet?!, "jeg har ellers lige læst, at det tit er de klogeste mennesker der er det" - Jeg grinte, - det har jeg også hørt..sagde jeg, - og jeg har set en video med nogle flere tegn, der også alle rammer mig.. blandt andet et "rodehoved" - Nå vores faste pedel kommer så også ind lidt efter, - også begynder han at drille mig lidt, - det gør han altid, især når ham den anden er der.. men i dag, brugte jeg så min indre Jester.. da dødsfaldet på ham der også spillede dum, kom ind i samtalen. jeg sagde, at man godt kan være dum, og spille endnu mere dum. Tag pedellen, - som et eksempel :) (pedellen grinte indvendig kunne man se) han var gået fra at snakke om, om jeg troede på det han sagde, om at ville smide noget ud. så spillede han mobset, og gik hen for at sparke til min stol, hvor jeg sad.. i et forsøg på at få den til at falde ned.. heh, men jeg rejste mig op, så det lykkes ikke.. så hev han ellers stikket ud af skærmen osv...imens vi grinte af ham.. nå men jeg satte det så i igen.. også kom han tilbage.. han havde glemt sin pung og telefon.. også var jeg hurtig :) og sagde,- ja, det man ikke har i hovedet, må man ha i benene.

lige nu hører jeg den lille sang "The Beast - Old Caltone"

Jeg svarede på et indlæg, - om en politimand der havde udtalt sig om, at han respekterede en politiker mindre, da denne var muslim. Det bør en politimand ikke gøre, da han bør være neutral, og dette ikke har relevans for hans arbejde. Til gengæld vil jeg kunne forstå ham, hvis han mente det i privaten. jeg har det på samme måde med ALLE religiøse, der mener at deres bog er hellig. Der ryger lidt respekt, hvis folk står med en bog, hvis indhold er forkastelig, også mener den er god. Kan de ikke selv se det, bør de overveje, hvordan de selv vil se på et menneske, der mente at bogen "Mein kampf" er super god. Jeg sluttede selvfølgelig af med, at sige at jeg selvfølgelig ikke hader religiøse, men at jeg mener at de tager fejl.. og at de alle var velkommende til at skrive til mig, og bevise at deres gud eksistere :) step right up! :) men at jeg selvfølgelig ikke vil være så fed at tage en moralsk kaffe snak med ;) da jeg ikke hader, og ikke ønsker nogen noget dårligt..men ene og alene vil gå logisk efter folk tro. so you cant claim any more highground.. og enhver der tror de kender deres bog bedre, - vil få et problem, når jeg holder vers for vers op foran dem..og de så skal forsøge at forklare hvor noget så umoralsk står i netop deres hellige bog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikkert dårlige nyheder er publiceret 19/05-2022 16:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.