1 år, 10 måneder siden

En Finger

At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hej dagbog, Jeg var lige hjemme ved de gamle, - og min fars operation var gået godt. Han havde besluttet sig til, at få fjernet sin lille finger. Han mente, at den kun var i vejen efter den var blevet gjort stiv. Så jeg ringede til ham i går for lige at høre.. og kom så også til dem i dag. Det har altid været mit mål, at vise at man er der for dem, imens man har dem. Jeg kan ikke køre dem, da jeg ikke har bil... men jeg kan lytte til, hvad de har at fortælle, og være et øre.

Nå, så kom jeg også til at snakke med en i dag, som også mente det samme som jeg, - omkring kagemand og t-shirt. Det er for tåbeligt, at ville ændre på det. Det er udtryk for, at man har for lidt at gå op i, og at alle andre bør indordne sig ens manglende humor. Desværre forstår jeg godt, hvorfor nogle mangler denne humor. Jeg er ret sikker på, at disse folk har fået indlært en historie om, at der findes et patrikale. Disse folk har travlt med at sige, at mænd er på toppen..men overser at mænd også er på bunden. hvilket betyder, at det ikke er mænd der er på toppen eller på bunden.. men NOGLE mænd, - hvilket vil sige, at generaliseringen falder sammen. Jeg er også på toppen af min guild, som leder af denne.. Men det er ikke noget jeg blev valgt til, fordi jeg er mand.. det var noget jeg blev, fordi jeg var villig til at kaste mere tid i spillet end alle andre. Det er klart, at hvis jeg sagde.. naa, jeg vil hellere lave noget andet, end at være der for jer.. så ville jeg ikke ha været det bedste bud som leder. Hvor meget man end f.eks ikke bryder sig om visse politikere, så bør man være opmærksom på, at de sikkert.. uanset køn, har brugt en del tid på, at nå dertil hvor de er nået til.. uanset, om deres politik er god eller dårlig.

Jeg burde lave en T-shirt, hvor der står.. Fortæl mig om : Lyserøde Drager, Guder, Tandfeen, Patriarkatet og andre eventyr. Jeg så også et lille klip fra filmen, hvor en mand spørger nogle hvad en kvinde er.. og ingen af dem jeg så, kunne svare på spørgsmålet. Jeg måtte grine, da en svarede at det kun var noget en kvinde selv kunne sige hvad var...hvorefter han spurgte om hun kunne fortælle ham, hvad en kat er :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En Finger er publiceret 09/06-2022 18:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.