1 år, 10 måneder siden

Brugt argumentation

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg stødte lige på De/Dem debatten. Hvor en sagde, at man havde brugt det før, og at folk var hade fulde i deres kommentare.

Jeg satte lige hurtigt Friends in tokyo med "call me devil" over. Så befyndte jeg ellers...

For det er rigtigt at sproget udvikler sig, og man har brugt de ord før, men der lægger en distance indbygget i disse ord, der fortæller at man ikke er en del af det normale fællesskab. At være en Dem eller De... er udenfor fælleskabet, se blot på udlændige debatten. Det er måske ikke de bedste ord at bruge, hvis man vil inkluderes i samfundet.

Jeg fortsatte på hendes næste punkt omkring had i tråden som hun mente der var. Jeg mener det dræbene for en debat og forsøg på at opnå en konsensus af virkeligheden, hvis man beskylder andre for at hade eller være fobiske, blot fordi de har en anden holdning. Jeg hader heller ikke religøse, eller tænker at de alle hader mig, fordi vi ikke er enige. Den slags pådutning af motiver kommer man ikke langt med.

Der er i øvrigt mange ateister der er woke, men det har intet med ateisme at gøre.. ateisme erbsom sagt kun en afvisning af, at gude spørgsmålet skulle være blevet besvaret.. du kan mene alt muligt om alt muligt andet.. det er derfor vi beskrives som katte..det eneste vi er enige i, er gude spørgsmålet.

Nå, hans svar var, at det ikke var pointen..og at hvis han sagde, at han var kvinde, så ville det være slemt ikke at vi andre også sagde, at han var det. Men det er jo netop pointen, at blot fordi du ændre definationen af et ord, betyder det ikke, at andre skal købe din defination af ordet. Hvis du fortalte mig, at du var en uruk hai orc, ville jeg heller ikke spille med på den, da jeg tydelig kan se at det ikke er tilfældet.. og sagde du, at du var supermand, ville jeg heller ikke spille med, da det kunne ha den konsekvens at du forsøgte om du kunne flyve.. og det kunne gå slemt galt. Hvis folk begyndte at spørge mig om, hvilket køn jeg er.. ville jeg sige, at jeg er total ligeglad med, hvad du kalder mig.. for mig betyder det intet, - jeg lever som jeg har lyst til alligevel, og kan du ikke se det samme som andre.. så tager jeg det ikke som en fornærmelse.

Jeg hader ikke nogen, heller ikke kvinder.. de er som alle andre. Mange fyldt med fejl, - der er bare næsten dødsstraf for at påpege fejlene.. det er kun mænd der må kritiseres. Deraf den fejlagtige, "tro på alle kvinder" i stedet for, "tag alle kvinder seriøs" ...men led efter beviserne inden du tro på nogen.. og det gælder begge køn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brugt argumentation er publiceret 10/06-2022 10:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.