1 år, 10 måneder siden

Bukser og pung

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hej dagbog, - jeg fik købt 2 par bukser. Det ene par er lidt for store.. Men heldigvis kan min livrem klare det. Det er lidt værre med taljen. Det andet par sidder meget bedre... like a glove. Bagefter tog jeg ned i byen, for at købe 2 nøgle punge. Jeg er træt af, at mine nøgler laver huller i mine bukselommer. Den ene pung kostede 450 kr. Den anden stod til 150 kr. Betyder ikke så meget, jeg har nok.. Det ikke at ha kone, børn eller bil... har gjort, at jeg har samlet en del penge sammen.

jeg fik fixet min far problem med hans pc, - der var nogle reklamer han ikke kunne se.. Det kan han så nu.. imens han mumlede om, at han igen og igen får de mails omkring, at han ikke har en vpn. Det er noget han snakker om hver gang.. om folk nu kan se hvad han laver på pc'en. Det er bare ikke nødvendig, når man ikke bruger pc'en til så meget.

satte : Imagine Dragons, med "Believer" over. fik kigget på hvad det var der var blevet svaret på FB. Det var ikke noget vigtigt. En jeg havde udraderet logisk, som kom tilbage med.. at folk bare skulle lade være med at ha sex, hvis de ikke ville ha børn, at kvinder skulle tage sig selv mere seriøse. Jo, - selvfølgelig er der nok nogle, der burde tænke sig bedre om, inden de havde sex.. og inden de fik børn med hinanden. Jeg mener bare, at vi er nød til at være realistiske, - det kommer ikke til at ske. Det ville måske som sagt ændre lidt på situationen, hvis mænd kunne frasige sig faderskabet økonomisk. Det ville muligvis tvinge kvinder til at tænke sig bedre om.. Da der så ville være en risiko for, at de blev gjort ansvarlige for det valg de alene har. Der var ingen andre, der turde kommentere på den. Skoven af feminister, der ville støtte mænds rettigheder.. udeblev ;) med selvfølgelighed. hehe.. Det illustrere blot min pointe.. They dont care about mens rights.. all they care about, is getting advantages for themselves. Aldrig Ansvar.. Melvin udall's citat omkring kvinder, holder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bukser og pung er publiceret 18/06-2022 21:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.