1 måned, 16 dage siden

Snart ferie

god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
7 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
8 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
6 år siden
SSO - stress
RachelBlack
8 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
5 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
7 år siden
Hej dagbog, - så er det snart ferie. Jeg har brug for den, - Jeg har brug for at sove lidt længere, også vil jeg se, om jeg kan få startet med lidt motion.

Jeg var rundt i dag, for at sikre at alle overbygnings lokaler har de 4 forlænger ledninger, jeg har for vane at lægge i dem, inden skole start efter sommerferien.

Så var der også et par stykker der kom for at få hjælp. En fortalte mig, at hun mente at ha oplevet et spøgelse da hun var 4 år. Jeg sagde det som det var, - 4 årig, med alt mulig respekt, så er jeg ikke sikker på, at en historie fra du var 4 år, er et godt bevis for noget. Jeg er dog langt mere glad for den slags mennesker, da de generelt forstår, at tro ikke er en god måde, at komme frem til sandheden på, - men at det kræver beviser. Så længe det ikke er folk der tager penge for det.. men bare er almindelige mennesker. Jeg ville ønske, at disse mennesker der tror på spøgelser ville tage folk som mig med på deres jagt efter beviser. For hvis noget kræver tro, for at det kan ses.. så vil det være som at sætte vognen foran hesten.

Så var der en der var nede ved mig, og spørge om jeg var der 13:30 , - jo sagde jeg, men kommer vedkommede 20 minutter senere, så er jeg der ikke. Dette sagde jeg, fordi noget i mig sagde, at det ville være fremtiden. Hun skrev til vedkommende, og sagde at jeg ville være der. 13:48: kom han, med en baby under armen. Så jeg gav ham en klar gjort chromebook.. som han ikke kunne logge ind på, men da klokken var så fremskreden som den var, sagde jeg, at jeg desværre pga tidspunktet han kom på, ikke havde tid til at hjælpe. Jeg skulle nå min bus.

Det er første gang nogen kommer for sent, og det er første gang, at jeg har fået en fornemmelse af, at det ville ske. Sjovt nok, kom det på en dag, hvor jeg fortalte hende der tror på spøgelser, omkring nogle af de fornemmelser jeg har haft, men at jeg ikke regner det for noget overnaturligt.. men bare "lykke traf" og beregninger af situationen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart ferie er publiceret 28/06-2022 22:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.