3 måneder, 6 dage siden

håret

dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 11 måneder siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Hej dagbog, - Min mors hår er ved at falde lidt af, ikke at hun er tynd der endnu. Hun ødelagde også sin ene tand, da hun spiste noget. Jeg sørgede for at give hende et par ekstra kram i dag.

Jeg nåede ikke at skrive det i går, men jeg troede at jeg skulle til at forsvare min post omkring underskrivning af at bruge flere midler på oplysning om voldtægter. Jeg mener ikke oplysning virker, hvem ved ikke at man ikke må det? hvilken bankrøver er ikke ligeglad med vedkommende bag kassen, når de begår et sådant røveri? Som jeg startede med at skrive, - hvis en underskrift kunne ændre adfærden for folk, så tror jeg de fleste ville skrive under.. anyway, - jeg troede en ville brokke sig over mit svar.. men vedkommende skrev, at her var der endelig et realistisk indlæg, der ikke er køns orienteret. eller sådan noget lignede.

så okey, ingen ting.. og selvfølgelig er jeg ligeglad med at snakke om køn på det.. jeg går ind for lige stilling. Hvis der er 10 kvinder, der står for en masse umoralske ting.. så sætter man heller ikke ALLE kvinder ned, og laver et foredrag om, at de ikke må det. har man været ude for noget, tager man sine egne forholdsregler.

man kan snakke om, om der bliver brugt nok penge på at hjælpe ofre.. men at ville oplyse alle mænd om noget de godt ved, er stupidt.. dem der gør det ved det godt, men hemmeligheden er.. at de er ligeglade! med alt og alle.. ud over deres egen lyst.

har lige set 2 timer med "the hang-up" med ham som jeg har lært en del argumenter fra.. der desværre er faldet for feministisk ævl. Han kom med en god linje, som han før har brugt.. en jeg har taget, og bruger.. også imod ham! Den er så god, at han ikke har noget logisk at sige imod det. Så en skrev denne linje i chatten under, - og ja, jeg var enig.. og udbyggede den, så vedkommende nok ikke er enig.. men linjen er så klar, at hvis du melder A på den, så er du også NØD til at melde B på den( hvilket de ikke gør).. hvilket gør dem til hyklere.

Jeg smiler stadig, - for længe siden, var der en der brugte hans egne ord imod ham, - ved at vedgive A, og derfor sige B også.. men så begyndte han jeg lærte den af, bare at padle, og kalde ham der ringede ind for alt muligt.. Det var tegnet, DU tabte. havde han gået Ja, når A er sådan, så må det også betyde B, - så havde han været logisk konsekvent. Så manden faldt med det samme i min anseelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget håret er publiceret 03/07-2022 17:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.