1 år, 8 måneder siden

smerte

Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Hej dagbog, - uff, jeg fik ondt i ryggen i går og foran. Det føles som om, at der var en ny nyresten. Jeg har heldigvis en pille fra sidste gang, hvis det skulle gå helt galt. Den hjalp, hvilket vil give mig mulighed for at tilkalde hjælp og komme afsted på den.

Så fik jeg endnu et par likes i dag, - jeg lå i min seng, og tænke at en eller anden havde sendt en sms.. så var det bare et like.

Jeg svarede også på en tube kommentar fra en americaner, der ikke kunne se hvad man skulle bruge velfærd til, da det kun hjalp de dovne fattige. Menneskesynet hos vedkommende var ikke det bedste. Så jeg skrev hvor glad jeg var for, at leve i et land med velfærd.. hvordan man ikke behøver ryge på gaden, selv om man mister sit arbejde. hvordan det ikke koster noget, at når jeg skal scannes igen for nyresten, da regningen er betalt over skatten. Hvordan man i Danmark kan prøve at starte en virksomhed, uden at frygte at der ikke altid vil være et sikkerhedsnet under en, hvis det skulle slå fejl. Hvordan man investere i folk, ved at hjælpe dem når de har brug for det, til de igen kan komme på benene igen. fortællingerne om de dovne, er selvfølgelig dem der kan få dem med et negativt menneskesyn til at sove bedre om natten, - men det er en løgn generelt. Jeg skrev, at man selvfølelig kunne være ligeglad, og håbe på at den syge ikke i et øjebliks svaghed ender med at køre sin bil ind i en selv. Det viser sig også, at bekæmpelse af fattigdom også er en bekæmpelse af kriminalitet.. tilføj skydevåben til desperate, og man har et mix der ikke er godt for nogen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget smerte er publiceret 07/08-2022 12:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.