1 år, 7 måneder siden

covid og frihed

råb
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - Det er en mørk dag for ytringsfriheden, - et stort symbol på denne, er blevet forsøgt myrdet. Uden at vide det med sikkerhed, så kan det næsten kun være en af dem, der selv tror de er gode og taler for deres guder. Min mor mente også, at det var frygteligt, og pludselig kunne hun se det jeg sagde..at ville slå en mand ihjel fordi han har skrevet en bog, er ikke noget et godt menneske ville kunne finde på, det kræver en syg tro.

mor sagde også, at min bror måske havde fået corona.. så han kunne ikke komme ind. Imens hun fortalte dette, skrev jeg hurtigt en sms til min bror.. for jeg har stadig et par selvtests læggende, så han selv vil kunne prøve,, uden at skulle ha endnu en tid, blot 2 dage efter.. han lige havde fået taget en test, - hans arbejdskammeret havde fået corona. Så tænkte jeg kunne hjælpe med det, - jeg er jo kenny. Han skrev tilbage, at han gerne ville ha dem. så det var fint :) aftalte at han kunne hente dem ved mig, - så lægger jeg dem ud til ham, når han ringer på opgangen.

Jeg havde taget mit "A" på mig i dag, for at vise min ateisme.. hvis de tror, de nogen sinde kan slippe for at blive holdt til ansvar for deres gerninger, eller slippe for kritik af deres ondskab, så tager de fejl. Der sad en troede bag kassen, - med sort slør på. De vil jo gerne vise deres religiøsitet, - så tænkte at jeg ville vise, at jeg ikke tror.. Så var der en ældre mand der kom til kassen, men på den forkerte side af køen.. så jeg sagde han kunne komme ind foran mig, - der var ikke andre efter mig..vi var der ca på samme tid..han havde ikke så meget. på med noget musik, - nu skal der games, "Pitbull - Back in Time"

15:35 - så var min bror der for at hente de covid tests jeg havde :) han takkede, og var glad for det. Mor sagde til mig, at jeg ikke burde gøre det, for hvad så med mig selv, hvis jeg skulle blive syg. - Jeg tænker blot, at hvis covid bliver noget igen, så får vi nok et par nye tests på arbejdet. Jeg er også typen der holder meget mere afstand end andre gør, - så jeg har ikke så let ved at blive smittet.. Du ved, jeg har øvet mig på social distance hele mit liv :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget covid og frihed er publiceret 13/08-2022 14:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.