Lyst til livet
Halina Abram...
5 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
7 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
12 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
5 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej dagbog, - Først vil jeg lige starte min dagbog med at sige, at der var en lille pige der sagde hendes navn til mig, og sagde at det var godt at møde mig.. jeg havde ikke noget parat at sige, så jeg reflekterede ved at sige mit navn og i lige måde. Så gav hun mig et kram... børn. Jeg kunne selvfølgelig som mand, ikke gøre så meget andet end bare at stå der. Første regl : pas på dig selv, ALTID!

På vej ud fra biblioteket kom hende den overvenlige. Hun sagde til børnene, se det er kenny, han er enorm klog på alt omkring IT. Jeg var ved at brække mig selv i munden.. Jeg tænkte, at hvis hun ikke havde været sammen med alle de børn, så havde jeg sagt noget. Det er ikke en fornærmelse, - jeg er sikker på, at hun er god til alt muligt andet..noget man nærmest er nød til at sige, inden man kommer til sagen. For selvfølgelig kan det virke som om man er super god til noget, hvis du står der med din 2% viden, overfor en der kun ved 0.1% om emnet..men som ikke ved, hvor meget vi begge ikke ved. 2% - jeg er generøs! ved mig selv.. Men jeg render rundt med en fornemmelse af, at jeg er fake! og kun lige god nok til, at kunne løse deres lette problemer.. men jeg ved, at der er meget mere, som jeg ikke ved..

Det er ikke mig, der er over kritisk over mig selv, - men på mange måder tænker jeg som en computer.

Det ses måske også på, når der bliver snakket energi, - så er jeg ligeglad med udsigt, - da det smukke for mig ikke er et træ, - det er langt smukkere med en vindmølle.. der producere strøm. Jeg siger ikke fjern alle træer, men vi har brug for energi på den kortsigtede bane.. der er vindmøller. Jeg er tilhænger af atom kraft også, - men hvis det tager 8 år + at lave et atomkraftværk, - så er det for sent.. så er det en langsigtet strategi, der bør overvejes også, - imens man på den korte bane knalder nogle flere vindmøller op..så har vi den vedvarende energi, fra a kraft om 8 år plus.
så har vi en kortsigtet løsning, - her og nu.. som vi har brug for, - men også en løsning på lang sigt.

imens har jeg sat "Public Image Limited - Rise" over - den er jeg begyndt at høre en del. selv om det virker som om, at der er fejl i sangen.. en fejl der irritere.

Jeg har købt det nye Monkey Island spil, - der udkom i går. Jeg har spillet de andre siden jeg var en ung mand. Første gang var jeg vist 15 år.. da jeg prøvede det første monkey island spil.. på min amiga.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidens Snak er publiceret 20/09-2022 18:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.