2 måneder, 7 dage siden

Besøg igen?

Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
5 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg besøgte min mor i går, så der var 4 der kom. Jeg tænker ikke jeg tager med i dag. Jeg har på fornemmelsen, at hun får det dårligt i dag og i morgen. Far havde glemt grøden, men hun havde ikke brugt alt hun havde med, så det gik.

De snakkede om at tage afsted igen i dag, - men jeg tænker det er en dårlig ide. Jeg ved godt, at jeg så først vil kunne se hende igen på onsdag. Jeg regner med at ringe til hende senere i dag.

Da jeg kom hjem, kunne jeg se at en kvinde havde skrevet til mig. Det var en der havde set min profil, hvor jeg ikke søger noget.. som skrev tak for besøget. Det kan være en der ville starte en samtale. Jeg læste hendes profil, og hun søgte en mand der ikke var så tyk som hende. Så selv om jeg ikke søger nogen, så gider jeg heller ikke kvinder der sætter en standard for sig selv, og en anden for den mand hun søger. Hendes profil var en af dem, der ALDRIG vil finde andet, end tilfældige engangs dates. Hendes profil, skriger af at hun tror.. at hendes værdi er så stor, at hun kan stille krav, ud over et bundniveau.. en der allerede på skrift fortæller, at hun ønsker en der er bedre end hende. Typisk for kvinder.

Det er en af mine grunde til stadig at ha en dating profil :) jeg ved kvinder ikke fatter det :) men en krig, hvor man blot forsvinder og ikke kan ses.. er ikke nogen krig.. jeg er der også for at give dem alle en finger! Og det er ikke lille fingeren, men den man viser, når man er ligeglad med stupide.

Fik sådan lyst til at høre "awake and alive"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Besøg igen? er publiceret 02/10-2022 08:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.