1 år, 6 måneder siden

Rotter

Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - i dag fik min mor så fjernet de 30 sting, efter operationen. Hun sagde det gik godt, og at det ikke gjorde så ondt. Hun skal så scannes igen i næste uge.

Min far skal snart ha en hjerte operation, og jeg håber at det vil give ham ny energi. Noget siger mig, at hvis blodet ikke rigtig pumper nok igennem, at man hurtigere bliver træt. Jeg mindes at ha hørt noget om det engang..

Min mor fortalte mig igen om min fars drøm.. han har den tit..og vågner op og spjætter..så han rammer min mor. Drømmen er kort og simpel, min far drømmer at der er dyr der bider i hans fødder, rotter mener han det er.
De spurgte mig, om jeg ved hvad det betyder.. jeg er ikke drømme tyder, men rotter symbolisere vel sygdom...og hans fødder, har jeg 2 grunde tanker på..fødderne er vigtige, de er vel forbundet med ens bevægelighed, ens kraft til at flytte sig.. han går heller ikke så godt mere..samtidig tænker jeg, om hans blodomløb fungere.. om det pumper ordentlig rundt, når han er mest afslappet.. jeg er ikke drømme tyder som sagt, men jeg er ret sikker på, at ens hjerne arbejder med ens bevidste og ubevidste tanker i løbet af natten...

Jeg har selv haft drømme der gik i opfyldelse, og jeg tænker ikke det er overnaturligt, men at ens hjerne lægger mærke til mere, end man vil være ved. F.eks kan det være ens hjerne ubevidst spotter en ondskab, som man ikke reagere på i vågen tilstand, - måske fordi man tror på det bedste i folk.

Jeg var en tur i lidl, - der fandt jeg 2 lange teskeer, der var sat ned. De råbte af mig, da min far har svært ved at holde de korte teskeer i hånden... han tager altid de længste, så han bedre kan holde dem...og nu fandt jeg et par virkelig lange af slagsen.. jeg så også en krydderi blanding.. en all round blanding til 15 kr.. den købte jeg så til min mor.. tager det med til dem i morgen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rotter er publiceret 14/10-2022 22:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.