1 år, 5 måneder siden

Trist

Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Hej dagbog, - mor er træt, men hun klare sig som en soldat. Jeg er dog vandt til at aflæse mennesker. Måske er det kræften, måske er det sorg. Jeg håber jeg har ret i, at det er humøret den er gal med. Der er en god grund til det, - hvis tallet holdet sig i ro, vil det hjælpe..hvis tallet stiger, er alt lort! Fredag skal hun ha kemo igen. Glæden er manglede, og hun er ikke optimistisk.

Imens så jeg en kanal, jeg først for nylig har sat på min liste. Han snakkede også om, forskellen på religiøses tanker om videnskab, og hvordan det virkelig fungere.

De tror, at en tror noget er sandt, også er der andre der bare giver vedkommende ret. I virkeligheden kommer de med belæg for det de mener, også siger en gruppe andre videnskabsfolk, fuck dig! Den tror vi ikke på..så foretager de så selv beregningerne, kigger materialet igennem..i et forsøg på at skyde mandens beregninger ned.. først hvis folk der har forståelse for emnet kommer til samme resultat, bliver noget ophøjet til bedste teori.

Teori, var i øvrigt det ord, som pedel 2 ikke vidste hvad var i virkeligheden..så nu har jeg fået ham over på at bruge ordet hypotese.. ikke at det er helt godt heller, - for hypoteser er heller ikke helt taget ud af bagdelen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Trist er publiceret 13/11-2022 20:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.