1 år, 5 måneder siden

Jeg så en drøm

Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog, - klokken 21:24 - Meh, jeg har lige set en film. En af de film der får en til at drømme om noget, der aldrig kommer til at ske. Det er svært, selv om man har opgivet drømmen, ikke at falde i den og lade ulogiske tanker strømme ind. Filmen endte tragisk, og det der lå som en mulig fremtid, blev smadret totalt til slut, men efterlod dog en af filmens karaktere ændret, om end knust. Bedst som magien i filmen tog form og farve, blev lærredet overpenslet med sort. Den sluttede nede, men med en videregivelse af den verden der før havde bragt de 2 sammen..

Jeg har lyst til noget musik, som jeg har hørt en del de sidste par dage, - måske kan det rense mit hoved for resterne af den film.. "Pixies - Where is my mind"

Den minder lidt om den gamle film, "my girl" - med lidt ombytning. Jeg vidste det fra starten, - mit hoved sagde mig, at der var 2 veje den film kunne ende..going away, - or.. and it went there..

burde nok linke "Home Free - Man of Constant Sorrow" på FB, - folk fatter det ikke alligevel, hvad jeg mener.. de tjekker ikke sangene, og ser tema'et..

jeg fixede min vaskemaskine i går klokken 22:00 i øvrigt, - der havde sat sig sten i den..så den kunne ikke komme af med vandet.

eller Blue - Strange fruits versionen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg så en drøm er publiceret 15/11-2022 21:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.