1 år, 5 måneder siden

Jester fløjter til angreb

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Hej dagbog, - Kan du føle det? vreden banker koldt ,som hjertet på en løve der er klar til at åbne op og brøle. Buschaufføren åbnede ikke døren for mig i dag, - så jeg brugte min den stemme, den jeg har fundet, der lyder som en militær kommando. Hvis folk sov, så gjorde de det ikke længere... Som barn havde jeg ingen stemme, - jeg turde ikke sige noget af frygt. Men jeg er overkommet alt, - Jeg kan grine af fortiden. Jester har hjulpet mig så meget, med at finde mig selv, finde min styrke og ikke lade mig kue af andre, og deres BS! -

En pige skrev i dag, - efter jeg i morges havde skrevet, det med at de røde beskeder er ligeså dårlige.. :) hun pegede på de blå beskeder, - hvorefter jeg sagde, at det var lidt lige meget for mig, om det var 1 der lavede 5 dårlige beskeder, eller 5 der hver lavede en dårlig besked. - Alle bruger 3 kroner på det, så hvis vi skal lege smags dommer, så melder jeg gerne mit indtog! Det kunne hun godt se, - så skrev jeg et par eksempler, og sagde at folk var velkommende til at prøve at angribe mig :) og se hvad der sker... come on... i will make you look stupid!

f.eks alle de der kvinder, der skriver at folk skal ha et billede på deres profil.. som om, det ikke er op til folk selv, hvad de vil.. men hvad fanden skal man med et billede?' når man kan se folks profiler, der oser af at man skulle tro, at det var imponerende nok, at de var kvinder.. beklager, - det er ikke nok.. om de ligner en kost, en karen eller noget bedre.. er lige meget, hvis man kan se at deres attitude er lort. - og folk kan sige det samme om mig :) men jeg er et spejl på dem.. jeg er der for at vise, hvor dårlige de er.. ikke for at sælge mig selv.. for jeg har valgt mig selv til..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester fløjter til angreb er publiceret 16/11-2022 16:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.