1 år, 2 måneder siden

Min dag + lidt dating.

Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Hej dagbog, - Rengørings damerne var forbi mig 4-5 gange. hende der var der engang, er kommet tilbage. Jeg fik drillet hende lidt. Hun havde dog igen en med sig, som hun introducerede for mig. Hun var mere åbenmundet, - hvilket er fint. Hun var dog muslim med tørklæde. Så det vækkede min lyst til at ha min "A" kæde på.. Fordi folk der vil vise deres tro, har jeg sådan lyst til at give dem mit svar.. at deres tro er bullshit. Hvis du ikke kommer og vil vise din tro for alle andre, - så er jeg ligeglad. Det er altid troende selv, der har behov for at fortælle om denne til deres omverden.. hvilket giver mig lyst til at svare dem. Det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil hjælpe dem, med alt muligt andet.. kan jeg engang hjælpe dem ud af at tro på alt muligt der ikke findes, - så gør jeg også gerne det.

Den anden kom efter en kalender, - så jeg lavede en kopi af den jeg havde til hende. Folk ved at de bare kan komme til mig, - jeg hjælper selv den mest tumpede... I hvert fald indtil man begynder at angribe mig, og pisse mig op af ryggen.. der er selvfølgelig grænser.

For lige at blive på det spor, - så har jeg lige set en video med Aronra. han bliver spurgt af en religiøs tumpe, om en abe nogen sinde har forvandlet sig til et menneske, - siden evolution siger vi er aber.. Så Aronra er tålmodig, - hvorefter han spørger ham, om han nogen sinde har set en and forvandle sig til en fugl..som mod spørgsmål.. Den fatter den religiøse ikke. Abe er for mennesker, som Fugl er det for en and. Abe er en over katagori, af mange forskellige typer, hvor af mennesket er en af typerne.. men det religiøse fjols, prøver at lave spørgsmålet om man nogen sinde har set en abe type forvandle sig til en helt anden abe type, sådan uden mellemled. Det er lidt som at spørge, om en mor der taler latinsk nogen sinde har fået et barn der talte spansk... og alligevel er disse 2 sprog i familie med hinanden... og af latin har vi fået flere "nye" sprog... ligesom mennesket er en langsom udvikling af en anden art.. som igen stammer fra en anden.. op på et tidspunkt har vi flere arter der er splittet ud fra denne... derfor er det nonsens at tro, at vi kommer fra dem der er.. dem der er udviklet af andre, og des længere vi kommer bagud i tiden..så vil vi til sidst finde en fælles forfader.. måske er en af faktorene til, at vi er anderledes end andre aber, at der var en der begyndte at rejse sig mere op end andre.. det begyndte at ændre kroppen. Måske er en af de ting der også skete, at en abe begyndte at inkludere noget andet i, hvad der var på menu'en. Jeg ved det ikke, men jeg er sikker på, at folk der har forsket i dette, kan give et bedre svar.. om hvordan vi er begyndt at divagere fra andre. - en ting er sikker, at fødevare og krops holdning har gjort meget for os igennem tiden.. Det at begynde at stege mad f.eks.. og ikke at spise alt råt... Men kigger man på os, har vi de fleste chromosomer tilfælles med andre aber..

23:24 - jeg er gået i seng, men kunne ikke dy mig for at kigge forbi dating stedet. Der var en der havde lavet en besked om, at der var flere der havde været der i mange år, men nu skulle det være slut, hun ville på flere dates. Sådan noget i den stil.. jeg måtte grine.. det svare lidt til at skrive, at hun ikke har fanget mange fluer i denne vinter... nej, hvad regner hun med ? Hun er over 60, har brugt hendes mest værdifulde alder med en anden.. nu sidder hun så der, og har intet at byde på,.. og forventer at den rigtige mand kommer forbi.. well, held og lykke.. men før kvinderne forstår, at de ikke længere er så værdifulde som de var engang.. at de har en anpart i deres egen situation.. og dermed forstår, at de ikke kommer langt, hvis de ikke kan sælge sig selv.. for efter en vis alder, er det ikke længere deres market.. det er købes marked.

Heh, kvinder kan som sagt gøre hvad de vil.. men, de er nød til at forstå, at valg har konsekvenser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min dag + lidt dating. er publiceret 03/01-2023 21:02 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.