11 måneder, 14 dage siden

Frihed

Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hej dagbog, - så har jeg snart fri i et par dage. I aften bestiller jeg mad til mig og mine forældre. Det ville nok ikke ha været på programmet, hvis jeg ikke var alene.

Men jeg har smadret de lænker, ideen om kærlighed havde lagt på mig. En ide der stammer andet steds fra, på lagt igennem opvæksten. Ligesom andre ideer, andre folk også mangler at gøre op med. Længe leve friheden! Jeg vil aldrig lade en anden bestemme, hvad min fritid skal bruges til.

Brugte lige pausen til at sige tak til england for brexit. Jeg diskuterede det for år tilbage med en engelsk kvinde, der stemte for brexit. Hun kunne ikke se, hjor galt det ville gå for dem, hvis de.gik ud af EU. Jeg prøvede at forklare det, men nåede til den konklussion, at de samme dårlige argumenter, der ville smide barnet ud med badevandet..herskede flere steder, også i Danmark. Jeg skiftede derfor mening, og var for brexit! Ud fra devicen om, at det var bedre at england skød sig selv i foden, end at Danmark gjorde det... jeg mener, hellere at et andet land skyder sig selv i foden.. end at vi gør det..det viser nemlig andre, hvor stupidt det er. EU modstand er lavere end nogen sinde i EU. Så derfor var jeg inde for at takke englænderne for brexit. I et hver spil, er det vigtigt at forstå konsekvensen af ens træk, - jeg siger ikke, at der ikke kan være børneorm i EU.. men det bør man prøve at fixe, i stedet for at smadre sig selv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frihed er publiceret 17/05-2023 11:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.