1 måned, 24 dage siden

Mor med mere

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
6 måneder, 18 dage siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
8 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
8 år siden
No name girl
7 år siden
Hej dagbog, jeg tog den lille folder som der var blevet lagt i min postkasse med hjem til min mor, for at vise hende at jeg havde fået den. Det var en folde fra religiøse, og min mor har engang spurgt ligesom andre.. hvorfor, kan folk ikke bare tro i fred? Så jeg vidste hende den til hende og sagde.. derfor! De lægger deres lort i min postkasse, de er kommet ved både din og min dør.. de er på internettet i alle mulige former, og de holder sig ikke tilbage med at vise og prædike deres religion..derfor holder jeg mig heller ikke tilbage! Min mor ved, at dette er det område man hvor jeg er bedst til at debatere. Hun kunne godt se det..

Hun skulle afsted til kemo i morgen.. selv om det ikke virker så godt. Jeg tog derfor i føtex, og købte nogle vindruer og den bedste rugbrød jeg kunne finde. Min mor har altid købt noget billigere, for det var godt nok..det har hun gjort hele livet..jeg sagde for lang tid siden, at jeg engang ville købe et rugbrød til hende..af de gode..så det gjorde jeg, også tog jeg tilbage til hende.. så hun kunne få druerne og rugbrødet.. tiden er snart så fremskredet, at jeg ikke ville kunne gøre det senere. En streg i min bucket liste.

Min far spurgte igen til hans printer.. han havde selvfølgelig købt en uoriginal patron, og nu virkede den ikke, fordi den var uoriginal.. så han spurgte mig igen hvad man kunne gøre, for de plejede at virke.. jeg sagde det som det er, - jeg ved det ikke. Det er i øvrigt det bedste man kan sige, når der er noget man ikke ved..men da det var anden gang han spurgte, tænkte jeg, at jeg var hans bedste håb..kenny ved alt om IT.. tænker folk, blot fordi man ved 0.00001% - så jeg hørte hvad google havde at sige om det.. og læste det op for min far.. derefter lavede jeg en kopi af linket, og sendte det til hans mail.. han begyndte så at rode rundt i det jeg havde sagt, så jeg sagde det igen..samt, at jeg havde set linket til et par mulige løsninger på hans mail.. mor kiggede på mig..hun havde tænkt, at ikke ville kunne huske det.. det havde jeg også, så derfor sendte jeg det.. det var den naturlige ende på en tråd af tanker, der forhåbentlig kan munde ud i en løsning.

Jeg har i øvrigt købt en del spil, som jeg aldrig har fået spillet.. et af dem er et detektiv spil. Det er et spil, hvor grafikken er lidt som minecraft.. man er i en by, og skal så tjene penge ved at opklare sager. Penge man har brug for, for at købe mad og drikke vist nok.. og en lejlighed. Det er engelsk.. og der er meget tekst.. hvilket har holdt mig lidt tilbage... jeg er doven. Most things are just such a drag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mor med mere er publiceret 02/08-2023 20:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.