Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
Hey dagbog, jeg har sagt det til dig så tit, og jeg kan ikke gøre så meget ved det. Jeg modtager stadig tomme ord, og deres udhulede indhold bliver værre og værre.

Jeg fik et brev hvor der på svensk (vist nok) stod - du er fin. Jeg går ind for at kigge hvem det er, og finder ud af at vedkommende fyre det af til en helvedes masse.

så er der alle de breve der slutter med knus og kram, gad vide hvordan folk kan gøre denne personlige handling igennem en skærm. Der er ikke noget som personlig kontakt...måske skulle jeg skrive noget provokerende tilbage som afslutning...som spanker din røv..:) ikke at jeg er til den slags,..eller at modparten er til det..men det tages der jo heller ikke hensyn til når der skrives kram. Men bare for at sætte det lidt på spidsen.Men så slipper de jo også for røde striber *LOL*

jeg vil sætte et par cder på, og forsøge at glemme den manglende ægte kærlighed. Damn samfund.
----------
Klokken er nu 18:33

Jeg føler mig stadig nedslået, træt og ser ingen håb for fremtiden, Da håb ikke bare sådan kommer ud af den blå luft. Jeg skal huske at få mig barberet engang, inden de tror jeg er medlem af en religiøs terror gruppe*hehe* Men jeg kan bare ikke oversku noget, alt kræver mere energi end jeg har. Fuck hvorfor begik jeg den fejl dengang, jeg kunne ha fundet kvinden..men jeg fik noget at vide, blev presset og så gik der judas i mig...så jeg ikke ville have noget med hende at gøre på den måde..lort..Det var mit livs eneste rigtige chance. hvor en pige kunne lide..nå mine tanker vandre...imens jeg lytter til elton johns "this train dont stop here anymore"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stadig tomme ord er publiceret 09/01-2004 15:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.