Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Luftforandring.
Neola
8 måneder, 5 dage siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
4 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
2 år siden
Hej allesammen. Så er jeg tilbage igen. Min nye PC/hardisk samt printer er blevet installeret, så jeg igen kan være med her på fyldepennen når jeg vil.

Min bror og far var på besøg i går aftes og installerede det hele for mig, så nu er jeg på banen igen. Min nye printer er bare dejlig. Det er en all-in-one multifunktionsmaskine, der både kan printe, kopiere og scanne - skønt ! Sådan en har jeg også bare gået og ønsket mig de sidste to år og nu har jeg endelig fået den. Nu skal jeg bare lære at bruge den - det bliver værre !!

Og måske alligevel ikke. At printe, det kender jeg jo i forvejen. Og at kopiere, den funktion kender jeg fra mit arbejde - det er nogenlunde de samme funktioner der er på den maskine jeg bruger der.

Men at scanne ! Min bror siger, at det ikke er svært. Han kommer på søndag, og så ville han vise mig den funktion. Og ellers så har jeg også en god veninde, der har sådan en multimaskine her. Og mon ikke jeg kunne få hende til at vise mig hvordan man bruger maskinen, hvis det går helt i fisk ??

Men ellers er jeg bare rigtig glad for min nye - hurtigere PC'er og min nye dejlig all-in-one farveprinter.

Jeg har fået malet nogle æg. En af mine veninder bestilte lige 4 stk. hos mig forleden. Så nu har jeg 10 stk. færdige - foruden de 4 til hende. Nogengange er jeg kreativ - andre gange ikke.

Jeg er også begyndt, at skrive på 4.del af "Min skjulte Sygdom". Jeg har fået skrevet hele 2 A4 ark sider, så det skrider da fremad...

Alt i alt tegner det til at blive en rigtig god weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage igen er publiceret 24/01-2004 10:21 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.