18 år siden

Startproblemer

70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
13 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
6 år siden
Anden bog started
JesperSB
9 måneder, 9 dage siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Eksamen
RachelBlack
8 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
5 år siden
Surkål
Vina Frank (...
2 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
12 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
Pu ha jeg syndes at jeg har været lidt sej at danse med de sidste morgener !! Der skal en vis tålmodighed til at få mig på højkant, og måske også en sikkerheds afstand, i tilfælde at jeg giver en på trynen !! Her forleden dag fik Claus sådan en på næsen da han ville vække mig, at han kunne høre at det gav et ordentligt knæk..
Meeen han burde efterhånden vide bedre ;-) Jeg er meget aktiv når jeg sover dvs. at jeg både snakker,griner, skærer tænder, sparker og slår. Så der er vel ikke noget at sige til at jeg godt kan føle mig lidt brugt når jeg skal op.. Men jeg sover faktisk fantastisk godt ;-)
Det der irritere Claus mest er, når at jeg halvvejs sidder op med åbne øjne der er rettet mod ham, og så faktisk sover. Eller når jeg " glemmer " at trække vejret, så ved han ikke rigtig hvor han har mig, er jeg mon død eller levende. Hvis ikke andet så holder jeg da liv i ham.. Måske ender vi som et ældre ægtepar med hver sin soveværelse !!

Jeg er begyndt min nedtælling til at påhænget skal flytte. Hun har fået lejlighed her fra den 15/2,. Godt nok i nærheden af hvor min far bor, men med den fysiske aktivet hun ligger for dagen, så kommer hun forhåbentlig ikke så tit forbi.. Jeg har sagt til ham, at han skal have hendes nøgle til huset hvis han vil være sikker på at have hans piller i fred. Hun er både faldet i flasken og pillerne igen !! Men det er desværre ikke den store flytte feber hun er ramt af, idet at hun hverken har pakket eller bestilt flytte firma. Min far siger at hjemme plejen hvis skal hjælpe hende, men det kan da ikke være deres opgave.. Det er også dem der åbner hendes post, da det sanser hun ikke selv !! Jeg har svært ved at se hvordan hun kan klare sig selv i en lejlighed, men der er vel ikke andre steder til hende..
Jeg har planlagt at når hun er ude af huset vil jeg der hjem og gøre rent fra kælder til kvist. Fjerne den dårlige lugt hun har fyldt huset med bla pga. at hun KUN har været i bad 5-7 gange i den tid hun har opholdt sig der. Min far er ( Lidt ) undskyldt pga. at han ikke har nogen lugtesans !! Jeg har været efter ham mht. til udluftning. Tegnet og forklaret ham hvordan følelsen er at komme ind i den kvalmende luft. Men han nærmest trækker på skulderne og siger henkastet - Syndes du. Du ved jo godt at jeg ikke kan lugte det. Ja far, men det kan dine omgivelser !! Men det er typisk ham, at det jeg siger trænger ikke igennem, jo hvis der var noget galt med Hans Mercedes. Men ellers føler jeg, at jeg taler for døve øre..
Måske har han ret i, at hvis han overdragede bevillingen til mig og han fortsatte som min chauffør, ville han blive fyret !!

Jeg vil ud og bestille noget. Vinterferien er en død periode pga. at vi ingen skolekørsel har, plus at mange har fri sammen med deres børn. Men heldigvis er det kun en uge !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Startproblemer er publiceret 11/02-2004 08:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.