Atter tilbage i sadlen - men falder hele tiden af

Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pyh, det er et år siden, jeg sidst har skrevet i dagbogen kan jeg se. Tænk, at der er gået så lang tid. Synes det er utroligt, at året er gået så hurtigt!
Nå, men hvordan har jeg det? jo, tak skidt! Jeg har været så dum, så vanvittig dum. Jeg er blevet forelsket, og hvis det ikke er dumt, så ved jeg ærlig talt ikke, hvad det ellers skulle være! Nå, ja okay, måske skal jeg lige huske at sige. Jeg er blevet forelsket i en vens kæreste. Jeg ved sgu da godt, det er forkert, det er fucking forkert, og nej jeg skulle ikke have kysset ham. Det skulle jeg aldrig aldrig have gjort. Men det er sket, og nu sidder jeg med mit dumme blødende hjerte. Fik en mail den anden dag, hvor han skrev, han var bange for jeg lagde for meget i det. For fra hans side kunne det jo kun blive en flirt, for han ville aldrig miste kæresten. Inderst inde vidste jeg jo godt, at det var det, han ville skrive. Men det gjorde bare så ondt at læse. Skrev tilbage til ham, og i begyndelsen var jeg ved godt mod, men jo længere jeg kom hen i mailen, jo sværere blev det, og jo mere blev mit syn sløret på grund af tårer. Jeg følte mig sgu som en Nicoline Werdelin stribe.....
Havde brug for lidt støtte, og den veninde som jeg havde mest brug for støtte fra.....skuffede mig. Jeg fik at vide, at det kunne man simpelthen ikke, og jeg burde virkelig have tænkt mig om. TAK FOR LORT!!!!!! det var jeg sgu da så klar over i forvejen. Men kunne du ikke bare for en eneste gangs skyld støtte mig, og høre på mig! Men nej. Så jeg kunne igen sidde med mit blødende sår! Så dumt, så dumt! Jeg hader kærlighed - altså kun, når den ikke er gensidig. Jeg hader mænd - altså kun, når de ikke er til at hitte ud af. Venner er sgu også provokerende nogle gange. Helt ærlig, jeg er sgu da kun et menneske, og absolut ikke noget unikum. Jeg har drifter og følelser, og det kan jeg sgu da ikke lave om på. selvom der er skrevet tusinde bøger om moral og etik, så er jeg et menneske. Bare fordi Anne Larsen siger man skal bruge 9% i stedet for 18%, så lytter jeg sgu da heller ikke til hende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Atter tilbage i sadlen - men falder hele tiden af er publiceret 14/02-2004 14:37 af Martin Hedegaard (Hr. Livsglad).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.